Evenimentul Zilei > Monden > Vedeta britanică Catherine Zeta-Jones va filma o mega-producție pe teritoriul României în colaborare cu Netflix
Vedeta britanică Catherine Zeta-Jones va filma o mega-producție pe teritoriul României în colaborare cu Netflix

Vedeta britanică Catherine Zeta-Jones va filma o mega-producție pe teritoriul României în colaborare cu Netflix

Actrița Catherine Zeta-Jones se va deplasa în România, în anul 2021, cu ocazia filmărilor noii serii Familia Addams, în care artista va juca rolul Morticiei.

Actrița Catherine Zeta-Jones se va deplasa în municipiul București, în toamna anului 2021, pentru a interpreta rolul Morticiei în noua serie Familia Addams pe care Netflix se pregătește să o lanseze. Catherine Zeta-Jones va mai juca alături de Jenna Ortega, în rolul lui Wednesday Addams, și Luis Guzmán, în rolul lui Gomez Addams, soțul Morticiei.

Actrița Catherine Zeta-Jones vine în București

Seria este regizată de Tim Burton, iar filmările distribuției căreia i se alătură și Catherine Zeta-Jones, încep, în București, în luna octombrie. Se spune că Zeta-Jones are voința, precum și spiritul de a aduce personajul Morticia la viață, fără dificultăți.

Noua serie Familia Addams, de opt episoade, este descrisă de Netflix ca un „mister supranatural”, în care se prezintă anii de studenție la Academia Nevermore a lui Wednesday Addams.

Potrivit ultimelor informații, actorul Luis Guzman va juca rolul lui Gomez Addams, cu Jenna Ortega în rolul principal.

Cine este Catherine Zeta-Jones

Catherine Zeta-Jones a decis, la vârsta de 15 ani, să devină actriță astfel încât s-a mutat la Londra. La 17 ani, a fost angajată la Musicals 42nd Street.

În anul 1990, Catherine Zeta-Jones a locuit, timp de un an, în Franța, unde a jucat rolul principal Sheherazade din filmul Les 1001 nuits.

Artista s-a căsătorit cu actorul Michael Douglas în anul 2000, în orașul Aspen din Colorado, SUA; a mai avut apariții în „Feud: Bette and Joan” pentru FX, „Queen America” pentru Facebook Watch, „Prodigal Son” la Fox și a mai jucat în „The Mask of Zorro”, „Entrapment” şi „Ocean’s 12”.

Catherine Zeta-Jones a câştigat un premiu Oscar pentru rol secundar în musicalul „Chicago” în anul 2003.

Amintim că serialul TV Familia Addams a debutat în anul 1964 și a fost difuzat pe postul ABC timp de două sezoane. Ulterior, serialul a luat forma unei serii de filme în care au jucat Raul Julia și Anjelica Huston în rolul lui Gomez și Morticia.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: