Evenimentul Zilei > Actualitate > Ultima fiță printre dive. Ce operație estetică și-a făcut vedeta de la Antena 1? Acum arată „bombă” – Foto
Ultima fiță printre dive. Ce operație estetică și-a făcut vedeta de la Antena 1? Acum arată „bombă” – Foto

Ultima fiță printre dive. Ce operație estetică și-a făcut vedeta de la Antena 1? Acum arată „bombă” – Foto

Roxana Vaşniuc, o fostă vedetă de de la Antena 1, și-a făcut o operație estetică mai neobișnuită, dar care cu siguranță va „prinde bine” la publicul din România.

Roxana Vaşniuc, vedetă de la Antena 1, a apelat la o nouă intervenție estetică, iar de această dată și-a dorit un posterior mai mare și mai bombat!

Recent, Roxana Vașniuc şi-a pus şi implant în fese şi a declarat că este foarte mândră de noul ei posterior. Vedeta a mărturisit, de asemenea, că cel mai încântat de această „investiție”  a fost iubitul ei. Recent, blondina a dezvăluit că nu spune „nu” şi altor intervenţii, numai să aibă un trup perfect.

„Da, e puţin mai bombat, natural, micuţ, frumos. Am pus un implant de silicon. Iubitul e cel mai încântat. Şi-a dorit şi el. Am zis că-i fac o surpriză înainte de nuntă. S-au mai lăsat după sarcina, dar cine ştie, după câţiva ani, a spus Roxana Vaşniuc.

Intervenția a fost însoțită și de durerile inevitabile, dar Roxana a trecut peste acestea de dragul unui posterior perfect.

„Imediat după operație o durea îngrozitor fundul. A trebuit să stea numai pe burtă și îmbrăcată cu niște pantaloni speciali. Chiar și acum, după două săptămâni, mai poartă acei pantaloni, dar lucrurile sunt pe cale să se rezolve”, a mărturisit o cunoștință a vedetei, conform Cancan.
Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: