Evenimentul Zilei > Monden > Vecinii lui Meghan Markle și Harry din SUA fug de ei. Iar alții vor să-şi vândă vilele. Ce au miliardarii din Montecito cu ei?
Vecinii lui Meghan Markle și Harry din SUA fug de ei. Iar alții vor să-şi vândă vilele. Ce au miliardarii din Montecito cu ei?

Vecinii lui Meghan Markle și Harry din SUA fug de ei. Iar alții vor să-şi vândă vilele. Ce au miliardarii din Montecito cu ei?

Prințul Harry și Meghan Markle s-au mutat la Montecito, în California, după ce au părăsit îndatoririle regale. Deși s-au străduit să se apropie de vecinii lor bogați, aceştia nu au dorit să aibă de-a face cu ei.

Comentatorul regal Lady Colin Campbell – cunoscută sub numele de Lady C – a susținut că unii dintre vecinii miliardari ai lui Meghan Markle și Prințul Harry din LA „nu vor să aibă de-a face” cu ei, iar alții şi-au scos deja proprietățile la vânzare.

Harry și Meghan s-au mutat în SUA după ce anul trecut au renunțat la atribuțiile regale. Cuplul locuiește în prezent în Montecito, o comunitate luxoasă de pe coasta Californiei, cunoscută pentru că este un punct fierbinte doar al celebrităților.

S-a raportat la acea vreme că ducii de Sussex și-au cumpărat casa pentru puțin peste 10 milioane de lire sterline, dar că valoarea acesteia a crescut la peste 100 de milioane de lire sterline în timp de nouă luni.

Toată lumea din Montecito îi urăște, de fapt pe Meghan, nu le pasă atât de mult de Harry, el este neglijabil

Cu toate acestea, vorbind pe canalul ei de YouTube, comentatorul regal Lady C a susținut că perechea nu s-a putut împrieteni încă cu unii dintre vecinii lor bogați, şi spune: „Aseară, am fost la un eveniment la Londra cu niște vedete foarte faimoase care au vile în Montecito. Și, desigur, în discuții au apărut numele lui Meghan și Harry”, a spus comentatorul regal.

„Și mi-au spus ceea ce știam deja de alți prieteni de-ai mei, care cunosc Montecito sau au case în Montecito. Unul dintre ei a spus, și citez, „toată lumea din Montecito îi urăște, de fapt pe ea, nu le pasă atât de mult de Harry, el este neglijabil. Și miliardarii nu vor să-i cunoască, nimeni nu vrea să-i ”.

Acest lucru vine pe măsură ce ducii de Sussex, care nu se mai au angajamente regale, au început să îmbrățișeze noile lor stiluri de viață de celebrități. O vizită la New York, unde au fost găzduiți de primarul orașului, a fost urmată la scurt timp după anunțul că au fost de acord să devină „parteneri de impact” la o firmă de investiții durabile.

Nemulțumiri în rândul celor care o manageriază. Meghan se pregătește pentru cariera politică

Cu un număr tot mai mare de angajamente, acest lucru l-a determinat pe un comentator să sugereze că șefii cuplului devin tot mai „nervoși” deoarece ducii vor tot mai mult deşi nu sunt chiar atât de importanți.

Mai mult, fosta actriță din serialul Suits (Costume) a scris recent o scrisoare către Congresul SUA sub titlul „Meghan, Ducesa de Sussex”, unde a cerut concediu parental plătit în toată America.

Meghan Markle face ordine în politica americană. Ce le-a cerut democraților să facă de urgență

Un comentator a susținut că această mișcare a marcat lansarea sa în cariera politică a ducesei de Sussex, ceea ce înseamnă că o întoarcere regală nu este iminentă, relatează presa britanică.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.