În noiembrie 2014, România era îngrozită de violul din Vaslui care a fost intens mediatizat. O tânără din Vaslui era violată  de șapte tineri din comuna Văleni. Totul s-a întâmplat când aceasta  se întorcea de la şcoală, Raluca s-a urcat într-o mașină în care se aflau doi tineri, pe care îi cunoştea şi care s-au oferit să o conducă. Aceştia, însă, au dus-o pe un câmp, unde au violat-o. Nu le-a fost suficient, însă, şi au mai chemat încă cinci amici, care, la rândul lor, au abuzat-o.

 

Fata violată din Vaslui RUPE TĂCEREA! Ce spune despre POZELE NUD cu ea: "Care e problema?"

 

Timp de trei ore tânăra a fost violată de cei şapte agresori. Nici măcar faptul că a leşinat de mai multe ori nu i-a oprit. Au stropit-o cu ţuică şi au continuat să o violeze, apoi au dus-o acasă. Tânăra şi-a anunţat imediat părinţii, iar aceştia au depus plângere.
 

Cine sunt cei şapte violatori ?

Burada Silviu (21 ani), Avadanei Silviu (22 ani), Bolboceanu Petrică (23 ani), Burlacu Paul Andrei (28 ani), Surleac Ioan (20 ani), Rotaru Alin Dumitru (18 ani) şi Boicu Ionuţ Bogdan (21 ani) au fost trimişi în judecată pe 8 decembrie 2014, sub acuzaţia de viol şi lipsire de libertate în mod ilegal. Toţi cei şapte au fost deferiţi justiţiei în stare de arest preventiv. În faţa procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, care au instrumentat cazul, cei şapte violatori au negat acuzaţiile, afirmând că adolescenta de 18 ani ar fi fost de acord să întreţină relaţii sexuale.

 

MOTIVAREA instanţei în cazul VIOLATORILOR din Vaslui: Moralitatea victimei nu este relevantă. Agresorii au sfidat opinia publică