Evenimentul Zilei > Actualitate > Vaslui, ZONA PARANORMALĂ a României. Un nou caz A ÎNGROZIT prin CIUDĂŢENIE şi SĂLBĂTICIE. Detalii horror
Vaslui, ZONA PARANORMALĂ a României. Un nou caz A ÎNGROZIT prin CIUDĂŢENIE şi SĂLBĂTICIE. Detalii horror

Vaslui, ZONA PARANORMALĂ a României. Un nou caz A ÎNGROZIT prin CIUDĂŢENIE şi SĂLBĂTICIE. Detalii horror

Tatăl unui preot din judeţul Vaslui a îngrozit România printr-o faptă înfiorătoare.

Bărbatul este acuzat că şi-a ucis soţia şi a dormit lângă ea până a doua zi. Individul în vârstă de 63 de ani, din comuna vasluiană Dumeşti, este cercetat pentru omor, fiind acuzat că şi-a ucis soţia cu un cuţit pe fondul geloziei.

Autorul faptei abominabile a fost găsit de către fiul său când scria un bilet de adio cu intenţia de a se sinucide. Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, femeia de 62 de ani a fost omorâtă de către soţul său cu o lovitură de cuţit în piept, după ce cei doi băuseră împreună aproximativ cinci litri de vin.

Conform Mediafax, anchetatorii au stabilit că bărbatul de 63 de ani şi-a ucis soţia pe fondul geloziei, victima fiind bănuită că ar avea o relaţie extraconjugală cu un cumătru de-al său, din acelaşi sat.

“În timp ce femeia se afla în pat, autorul i-a aplicat o lovitură de cuţit în zona pieptului, după care s-a culcat lângă victimă. Abia a doua zi dimineaţă, atunci când s-a trezit, bărbatul a observat că soţia sa este decedată”, a declarat duminică procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, Alice Ruja.

După ce a constatat că soţia este moartă, vasluianul s-a dus la un magazin din sat, a cumpărat 2,5 litri de vin şi apoi s-a reîntors la locuinţa sa.