Evenimentul Zilei > Actualitate > VASLUI. Un gropar din Bârlad, rupt de beat, a adormit sub o maşină
VASLUI. Un gropar din Bârlad, rupt de beat, a adormit sub o maşină

VASLUI. Un gropar din Bârlad, rupt de beat, a adormit sub o maşină

Alcoolicul participase la mai multe îmnormântări şi, din ţuica primită de pomană s-a făcut pulbere. A ajuns în comă alcoolică la spital

Un cetăţean din Bârlad, beat până la comă alcoolică, a căzut fix lângă roata unei maşini, blocându-i accesul, iar proprietarul acesteia nu a mai putut pleca, informează colegii noştri de la site-ul vasluian vremeanoua.ro. „M-am temut, pentru că dacă îl luam de acolo şi plecam, putea să zică cineva că l-am lovit eu cu maşina şi de aia zace în stradă. Aşa că am chemat Ambulanţa”, a declarat omul pentru ziariştii vasluieni. Ambulanţa a venit şi cadrele medicale l-au consultat pe individul mort de beat si au decis să-l ia pe sus şi să-l ducă la spital, la CPU, locul ideal pentru a se trezi un beţiv din coma alcoolică! Cel „bolnav” de alcoolism se pare că este gropar şi cum ieri au fost multe înmormântări, acesta s-a cinstit întru pomenirea celor pe care i-a îngropat, încât era cât pe ce să fie şi el îngropat.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.