Evenimentul Zilei > Actualitate > Vaslui. La 13 ani și-a violat sora de cinci ani
Vaslui. La 13 ani și-a violat sora de cinci ani

Vaslui. La 13 ani și-a violat sora de cinci ani

Taică-său are 77 de ani și a făcut patru copii cu iubita oarbă. Cel mai mic copil are un an și un pic. Eel mai are și alți copii din alte relații anterioare

Caz șocant în comuna Ivănești, județul Vaslui, acolo unde un puști de 13 ani și-a violat sora de doar cinci ani. După ce a batjocorit-o, băiatul a fugit și s-a ascuns într-o casă părăsită din sat. După câteva ore a fost găsit și dus de politisti într-un centru pentru minori. Incidentul nu i-a surprins foarte de tare pe oamenii din sat, care au declarant, pentru colegii de la ziarul vasluian Vremea Nouă, că astfel de scene se petrec frecvent în gospodăria lui Miluță Filimon, tatăl copilului.

Ajuns la 77 de ani, vârstă la care altii îsi cresc strănepotii, bărbatul se iubește cu o femeie oarbă, mai tânără cu aproape 40 de ani. El mai are și alți copii, din alte relații, acum oamenni mari, la casele lor.

Vecinii bătrânului au declarat că secretul acestei relații constă într-o pastilă de culoare albastră, care, în câteva minute, îl transformă pe Milută F. dintr-un bătrânel trecut într-un armăsar feroce. Dovadă sunt cei patru copii pe care sotii Filimon îi au împreună, cel mai mic în vârstă de un an si câteva luni.Adolescentul violator are și câteva furturi la activ.