Evenimentul Zilei > Politica > Vasile Blaga: Nu am făcut niciodată blat cu PSD
Vasile Blaga: Nu am făcut niciodată blat cu PSD

Vasile Blaga: Nu am făcut niciodată blat cu PSD

Co-preşedintele PNL, Vasile Blaga, a declarat, joi seara, că nu a făcut niciodată blat cu PSD, cu atât mai puţin la votul de marţi din Senat, dat în cazul Şova.

"Nu a fost blat deloc. PSD și aliații lor au reușit încă o data să murdărească Parlamentul care oricum este într-o situație delicată din punct de vedere a imaginii, în acest caz Senatul. Nu am văzut în viață mea o asemenea imobilizare cum a fost marți, în apărarea lui Sova. Noi am decis și am și votat la vedere. Nici pe departe nu a fost blat. În primul rând că toți senatorii PNL au votat la vedere, deci toți cei 53. Au  fost 66 de voturi în favoarea DNA-ului. Noi nu votam acolo, să-l condamnăm pe Şova, nu suntem noi o instanță de judecată și, sigur, judecătorii iau decizie. Ce ar fi fost dacムcei 53 de senatori nu ar fi fost în sală să voteze? Au fost și cazuri în care absentele au fost motivate, dna Boagiu care un domn europalamentar au fost la Oslo”, a declarat Vasile Blaga.

Co-președintele PNL a declarat că nu știe unde a fost Crin Antonescu și că se vorbește de un blat cu PSD încă din 2011.
  
”Nu știu unde a fost Crin Antonescu, o să explice domnia sa. (…) În ce privește blatul cu PSD-ul se vorbește încă din campania din 2011 când am pierdut împotrivă domnului Boc. De atunci puneam capăt unui proiect politic. Și am spus de atunci că nu voi pleca niciodată din PDL. (…) În campania prezidențială am luptat cu toții și, ce, am făcut blat cu PSD-ul? Este prea multă ipocrizie.", a spus Vasile Blaga, la Realitatea TV.

Întrebat ce se va întâmpla cu cei 11 absenţi de marţi, Vasile Blaga a răspuns că: "O sムvorbim săptămâna viitoare în partid pentru că vine moțiunea și din nou vom avea probleme".

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.