Vărul lui Emi Pian fură curent. Ionuț Gheorghe Drăghici, vărul răposatului interlop Emi Pian, a fost prins furând curent. Acestuia i s-a făcut dosar penal, dar judecătorii au decis să îl „grațieze”.  Decizia a fost luată de procurorii din Sectorul 5.

„Admite cererea de confirmare a renunțării la urmărirea penală formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sector 5 Bucureşti. Confirmă soluţia de renunţare la urmărirea penală dispusă în dosarul nr. 2564/P/2018 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 5 Bucureşti”, se arată în decizia luată de instanță.

Liderul Clanului Duduianu, Florin Mototolea sau Emi Pian, așa cum era cunoscut, a fost unul dintre cei mai periculoși lideri interlopi din România.

Pe data de 4 august, șeful Clanului Duduianu a murit, la Spitalul Universitar, după ce a fost înjunghiat într-un scandal cu rivalii dintr-un alt clan, pe o stradă din cartierul Giulești. Considerat drept unul dintre cei mai influenți interlopi din România, Emi Pian a făcut avere din cămătărie. Acesta împrumuta diverse sume de bani cu dobânzi cuprinse între 10% – 35% pe zi, scrie Cancan.ro.

În ultima sa postare de pe contul de Facebook, datată  de luni, 3 august, Florin Mototolea, apare într-o fotografie alături de câțiva apropiați, transmițând un mesaj către unul dintre ei, Ionuț Drăghici:

„La mulți ani frațorul meu viața mea Drăghici Ionuț vtm❤️😘”

Vărul lui Emi Pian fură curent. Au vrut răzbunare

Liderul Clanului Duduienilor ar fi fost ucis de fiul unui alt interlop cunoscut în România, Napi, într-o bătaie în zona Giulești.

Frații și verișorii lui Emi Pian au vrut să facă dreptate și au încercat să îl omoare pe cel care i-ar fi luat viața liderului Clanului Duduienilor.

La data de 04.08.2020, în jurul orei 02.00, în contextul agresiunii care a condus la decesul victimei F.M. (Florin Mototolea, alias Emi Pian, foto sus), cei trei inculpați l-au agresat pe numitul G.E.R. (Gheorghe Richard Emanuel – n.r.), cu intenția de suprimare a vieții acestuia, lovindu-l în mod repetat cu picioarele și cu obiecte contondente și tăietor-înțepătoare, acesta suferind leziuni traumatice la nivelul capului, feței și brațelor, care au impus internarea sa”, explicau anchetatorii.