Evenimentul Zilei > Actualitate > VANGA a prezis apariţia ISIS şi alungarea CREŞTINILOR din EUROPA. Profeţiile sale despre ce va fi din 2016 încolo sunt şi mai înspăimântătoare
VANGA a prezis apariţia ISIS şi alungarea CREŞTINILOR din EUROPA. Profeţiile sale despre ce va fi din 2016 încolo sunt şi mai înspăimântătoare

VANGA a prezis apariţia ISIS şi alungarea CREŞTINILOR din EUROPA. Profeţiile sale despre ce va fi din 2016 încolo sunt şi mai înspăimântătoare

Tot mai multe publicaţii internaţionale relatează că faimoasa bulgăroaică oarbă Vanga, decedată în 1996 la vârsta de 85 de ani, ar fi prezis invadarea Europei de către islamişti. Invadarea propriu-zisă ar urma să se producă în 2016 şi în doar câţiva ani să genereze o migraţie masivă, astfel încât pe bătrânul continent nu va mai rămâne picior de creştin.

Siteul australian News.com.au scrie că prezicătoarea bulgăroaică ar fi anticipat atentatele teroriste de la 11 septembrie 2001 şi seismul submarin din 2004 urmat de un tsunami devastator, soldat cu moartea a peste 155.000 de persoane. Se pare că printre prezicerile Vangăi s-ar afla şi una referitoare la invadarea Europei de către musulmani şi, implicit, despre apariţia şi evoluţia devastatoare a grupării teroriste ISIS. Bătrâna a “văzut” un mare război musulman început odată cu Primăvara Arabă în 2010 şi care se va cuprinde şi Europa în 2016, când bătrânul continent va fi invadat de extremişti musulmani. Aceştia din urmă vor cuceri Europa şi îşi vor stabili capitala la Roma. Se mai spune că profeţiile acestui Nostradamus din Balcani s-ar fi adeverit, până în prezent, în proporţie de 85%.

Cele mai importante din profeţiile Babei Vanga care s-au adeverit

Încălzirea globală şi tsunamiul din 2004. A fost făcută în anii 1950. Regiunile calde vopr deveni reci iar vulcanii se vor trezi. Un val uriaş va acoperi o bucată importantă din uscat iar oamenii şi oraşele acestora vor fi înghiţite de ape.

Doborârea turnurilor gemene din 9/11. În 1989, bătrâna ar fi spus că “doi fraţi americani” vor fi atacaţi de “două păsări de oţel”.

De asemenea, în anii 1980 a văzut moartea oribilă a echipajului de pe Kursk care s-a scufundat în 2000, în timp ce echipele de salvare încercau în zadar să recupereze submarinul ajuns pe fundul oceanului. Profeţia acesteia suna în felul următor: “La sfârşitul veacului, în augusr 1999 sau 2000, Kursk va fi acoperit de ape iar toată lumea va plânge această tragedie”. Până la producerea tragediei, lumea a crezut că este vorba despre oraşul Kursk.

Alegerea lui Barack Obama. Se crede, de asemenea, că bulgăroaica ar fi profeţit că cel de-al 44-lea preşedinte al SUA va fi un afro-american. De asemenea, ar fi avertizat că acesta va fi ultimul preşedinte al Statelor Unite.

Cele mai importante din profeţiile acesteia începând de anul viitor până în 3797

2016: Musulmanii vor invada Europa care va înceta să mai existe aşa cum e în momentul de faţă. Campania de cucerire va dura ani de zile, timp în care va avea loc o mare migraţie iar bătrânul continent va rămâne pustiu.

2028: Oamenii vor ajunge pe Venus, în căutarea de noi surse de energie.

2033: Nivelul apei va creşte iar calotele glaciare se vor topi (lucru care deja se întâmplă).

2043: Transformarea Europei în califat islamic va fi aproape completă. Capitala va fi la Roma. Economia va înflori sub noua orânduire musulmană.

2066: America va încerca să recucerească Roma şi să o redea creştinătăţii.

2076: Comunismul se va întoarce în Europa, dar şi în restul lumii.

2084: Natura va renaşte (nu este prea clar ce anume vrea să spună această profeţie)
2100: Un soare artificial va lumina şi partea întuecată a planetei (încă din 2008, savanţii lucrează la crearea unui soare artificial bazat pe fuziune nucleară)

2130: Cu ajutorul extratereştrilor, omenirea va putea să trăiască în mediul acvatic.

2170: secetă globală majoră.

2187: Erupţiile devastatoare a doi vulcani vor fi oprite.

2201: Temperaturile vor scădea dramatic

2262: Planetele îşi vor modica uşor orbitele Marte va fi ameninţat de o cometă.

2354: Un accident produs la soarele artificial va genera şi mai mult seceta.

2480: Doi sori artificial vor intra în coliziune iar Pământul va rămâne în întuneric.

3005: Un război pe Marte va schimba traiectoria planetei.

3010: O cometă va lovi Luna. Pământul va fi înconjura de un inel de roci şi cenuşă.

3797: Până atunci, tot ce există pe Pământ va pieri. Totuşi civilizaţia umană va fi atât de avansată din punct de vedere tehnologic încât va putea să-şi ia catrafusele şi să se mute într-un alt sistem stelar.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.