Evenimentul Zilei > Actualitate > Vânătorii OZN au prezentat ”o dovadă” a existenței extratereștrilor. Uitați-vă bine! Video
Vânătorii OZN au prezentat ”o dovadă” a existenței extratereștrilor. Uitați-vă bine! Video

Vânătorii OZN au prezentat ”o dovadă” a existenței extratereștrilor. Uitați-vă bine! Video

Vânătorii OZN au prezentat recent ”o dovadă incontestabilă” a existenței extratereștrilor, iar filmarea care are în prim-plan Stația Spațială Internațională (ISS) a fost preluată deja de presa din toată lumea.

Vânătorii OZN au prezentat ”o dovadă” a existenței extratereștrilor. Uitați-vă bine la filmarea despre care pasionații teoreticienii conspirației cred că prezintă un OZN lângă ISS.

Culmea, imaginile au fost înregistrate chiar de camerele de supraveghere de pe ISS și arată ceea ce pare un obiect cilindric ciudat care se deplasează lângă Stația Spațială Internațională. Filmarea a inflamat imaginația celor care cred că extratereștrii sunt aproape de planeta noastră. Unul dintre cei mai înverșunați susținători ai acestui scenariu este autoproclamatul vânător de OZN Scott C Waring. El n-are niciun dubiu și crede că a văzut un OZN aproape de ISS.

În filmări surprinse de youtuberul CR 2.0, un obiect ciudat este văzut trecând de ISS. Jurnaliștii britanici notează că ”obiectul în cauză este lung și cilindric și pare a fi întunecat”. Waring a spus că obiectul este ”o dovadă incontestabilă a extratereștrilor și că tehnologia modernă a condus la multe alte observări ale activității extraterestre”.

El a spus în UFO Sightings Daily: „Obiectul intră într-adevăr în centrul atenției atunci când lumina soarelui strălucitoare se află în spatele său, ceea ce ne arată adevărata sa formă. OZN-urile au fost văzute la stația spațială de peste un deceniu. Mai întâi am început să folosesc chiar eu camerele și apoi ele au început să prindă din ce în ce mai mult.

Vânătorii OZN au prezentat ”o dovadă” a existenței extratereștrilor

Astăzi, camurile live sunt mâna dreaptă a cercetătorilor OZN. Putem fi în multe locuri din întreaga lume simultan. Astfel, șansele de a prinde un OZN sunt mult mai mari. Acest videoclip arată o adevărată ambarcațiune extraterestră lângă stația spațială NASA.”

Cu toate acestea, obiectul în cauză ar putea fi o mică piatră spațială. Oamenii de știință care au lucrat pentru NASA în trecut au o explicație mult mai simplă pentru presupusele observări ale așa-zisului OZN din apropierea ISS. Potrivit fostului inginer NASA James Oberg, majoritatea observațiilor despre OZN nu sunt altceva decât „mătreață spațială” care plutește în fața camerelor.

Aceste pete de mătreață pot fi orice, de la bucăți de vopsea ruptă care se deplasează fără țintă la fulgi de gheață sau izolație ISS care s-a rupt. Oberg a spus: „Am avut suficientă experiență cu zborurile spațiale reale pentru a-mi da seama că ceea ce se vede în multe videoclipuri nu este nimic dincolo de «norma» din fenomenele pe deplin banale care apar în condiții nepământene.”

Domnul Oberg a susținut că în acest context, creierul uman nu este conectat pentru a da sens acestor mici obiecte care plutesc deasupra Pământului, conform express.co.uk.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.