Evenimentul Zilei > International > Vânătoare de bărbați albi în SUA. Fructele otrăvite ale propagandei progresiste
Vânătoare de bărbați albi în SUA. Fructele otrăvite ale propagandei progresiste

Vânătoare de bărbați albi în SUA. Fructele otrăvite ale propagandei progresiste

Cei care repetă la nesfârșit unei comunități că a fost victima unor crime, nedreptăți și abuzuri trebuie să se aștepte ca în acea comunitate să apară dorința de răzbunare, mai ales în rândul celor cu probleme psihice.

Justin Tyran Roberts a fost arestat sâmbătă sub suspiciunea că ar fi rănit cinci persoane în statele Alabama și Georgia. Bărbatul, un afro-american în vârstă de 39 de ani, a fost audiat la Columbus Recorder’s Court în Georgia și a mărturisit în fața polișiștilor că a vizat „bărbați albi” în timpul atacurilor în serie declanșate de-a lungul a două zile.

A vrut să se răzbune pe bărbații albi

„În esență, a explicat că de-a lungul vieții sale bărbații albi i-au făcut rău. A vorbit despre bărbați albi. El i-a descris ca bărbați albi cu un aspect militar”, a declarat detectivul Brandon Lockhart, citat de Columbus Ledger-Enquirer. Cu toate acestea, Roberts a recunoscut că a tras și asupra unei femei de culoare și a unui bărbat de origine asiatică.

Potrivit poliției, suspectul ar fi declanșat trei atacuri. Primul a avut loc vineri, după ora 8 și 15 minute în Phenix City, statul Alabama. Justin Tyran Roberts a tras mai multe focuri asupra unui bărbat care cobora din mașina sa în apropierea unui hotel. Victima a fost lovită de un glonț, dar rana nu i-a pus viața în pericol.

Două ore mai târziu, suspectul a declanșat un al doilea atac la întâmplare, rănind doi bărbați albe, dar și o femeie de origine afro-americană.
Ziua următoare, pe la ora 14.00, Roberts a mai tras asupra unui bărbat care urca în mașină în apropierea podului Oglethorpe din orașul Columbus, statul Georgia. Victima a fost atinsă de un glonț în spate, dar a fost externată din spital după ce a primit îngrijirile necesare.

Susține că a fost rănit cu o praștie. dar polițiștii nu au găsit nicio urmă

Încercând să-și motiveze faptele, Roberts le-a declarat oamenilor legii că mai mulți bărbați albi au tras cu praștiile în el pe cțnd se afla în pădure, iar rănile provocate i-ar fi provocat o infecție a pielii.

Polițiștii susțin, însă, că pe corpul suspectului nu există niciun fel de răni.

Dată fiind mărturia ciudată a suspectului, judecătorul Julius Hunter a admis cererea apărătorului din oficiu ca Roberts să ‪ fie supus unei expertize psihiatrice. Apărătorul public Robin King a declarat, de altfel, că Roberts are are halucinații și manifestă „o deconectare de la realitate”.

Dacă va fi considerat responsabil, suspectul riscă o pedeapsă extrem de severă. El este acuzat de atac în formă gravă, folosirea unei arme de foc pentru a comite o infracțiune și posesia unei arme de foc de către un infractor condamnat, notează site-ul people.com.

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: