Totodată, nu a apăsat pedala pe tranzacții, iar apartamentul a stat o vreme ba la vânzare, ba închiriat, ba cu status indecis, iar agențiile americane au renunțat să-l mai preia pentru o vreme.

Acum, cu Borcea la braț, Valentina vrea să uite de fosta ei viață și să o ia cu totul de la capăt. Cu atât mai mult cu cât tatăl copilului ei deține mai multe proprități de lux în Florida.

Blonda cere cu jumătate de milion de dolari mai mult decât a dat pe apartament, atunci pe când l-a cumpărat.

Loft-ul de lux este situat în New York, la etajul 21 al unui zgârie-nori. Are o suprafață de 80 de metri pătrați și a fost cumpărat cu 975.000 de dolari.

După ce a revenit în țară, Valentina Pelinel a închiriat apartamentul respectiv contra sumei de 4.500 de dolari pe lună.

Valentina Pelinel formează un cuplu în prezent cu Cristi Borcea. Cei doi au împreună un băiețel, Milan. Ea fost căsătorită cu fostul politician Cristian Boureanu. La rândul său, Cristi Borcea a avut un mariaj cu Mihaela Borcea, cu care aare trei copii: Patrick și gemenii Mihai Angelo și Antonia Melissa. După divorțul de Mihaela Borcea, omul de afaceri s-a însurat cu Alina Vidican, cu care are doi copii: Alexandru și Gloria.

Te-ar putea interesa și: