Evenimentul Zilei > Actualitate > Val de critici la adresa lui Barack Obama în ziua când a împlinit 60 de ani. Ce a făcut fostul președinte
Val de critici la adresa lui Barack Obama în ziua când a împlinit 60 de ani. Ce a făcut fostul președinte

Val de critici la adresa lui Barack Obama în ziua când a împlinit 60 de ani. Ce a făcut fostul președinte

Barack Obama, care a împlinit 60 de ani pe 4 august, s-a distrat şi a dansat ca la 20 de ani. Zeci de vedete, oameni de afaceri şi politicieni au petrecut la vila de 12 milioane de dolari din Massachusettes a fostului preşedinte. De parcă nu ar fi coronavirus.

Nu toată lumea a apreciat petrecerea dată de Obama. Un val de critici s-a declanșat după ce fostul președinte a anunțat că-și va celebra ziua de naștere cu 475 de invitați.

Fără griji şi plin de energie, fostul preşedinte nu a lăsat nici coronavirusul, nici reducerea numărului de invitaţi să-i umbrească sărbătoarea. A renunţat la mască şi inhibiţii şi a dansat minute în şir pe scenă.

„Nu l-aţi văzut niciodată aşa în viaţa voastră pe Obama. Nimeni nu l-a văzut aşa vreodată pe Obama. Era prea tare. A fost incredibil.”

În afara de Trap Beckham, pentru Obama au mai cântat Alicia Keys, Roots, Her şi John Legend. Soţia artistului, modelul Chrissy Teigen, i-a transmis o urare muzicală chiar înaintea petrecerii, scrie observatornews.ro.

Toţi invitaţii erau obligați să fie vaccinaţi sau să fie testaţi negativ. Evenimentul ar fi fost organizat în aer liber, cu participarea unui „coordonator COVID-19″, al cărui rol exact nu a fost precizat.

Invitaţii au fost testaţi şi au primit măşti şi serveţele aurite, inscripţionate cu mesajul 44×60

La eveniment, invitaţii au fost testaţi şi au primit măşti şi serveţele aurite, inscripţionate cu mesajul 44×60, referinţă la vârsta celui de-al 44-lea preşedinte american. Printre invitaţi, au strălucit Beyonce, Jay-Z, Tom Hanks, Rita WilUn son, Steven Spielberg şi Bradley Cooper. Lista iniţială a fost mult mai lungă, însă după un val de critici, Obama a renunţat la organizarea petrecerii cu 700 de persoane.

Congresmanul republican Jim Jordan, un apropiat al lui Donald Trump, l-a criticat pe Twitter, afirmând că democraţii, „dacă ar fi petrecerea aniversară a preşedintelui Trump”, ar denunţa un „periculos eveniment super-propagator” şi ar concluziona că organizatorii unei astfel de adunări „ucid oameni”.

„Există vreo excepţie pentru petrecerile la care participă vedetele liberale bogate?”, s-a întrebat şefa Partidului Republican, Ronna McDaniel.

Chiar şi aşa, în dimineaţa aniversării, o flotă de taxiuri şi maşini de lux a blocat traficul în localitate.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: