Evenimentul Zilei > Monden > Văduva lui Leo Iorga încercă să supraviețuiescă din administrarea unei pensiuni la mare. ”Îmi fură tot, până și furculițele…”
Văduva lui Leo Iorga încercă să supraviețuiescă din administrarea unei pensiuni la mare. ”Îmi fură tot, până și furculițele…”

Văduva lui Leo Iorga încercă să supraviețuiescă din administrarea unei pensiuni la mare. ”Îmi fură tot, până și furculițele…”

Paula Iorga, văduva solistului Leo Iorga, aflată în șomaj și cu mari datorii la bancă, s-a străduit toată vara să strângă bani din închirierea vilei ”Iorga S House”, din Eforie Nord

Atât vaduva artistului, cât și fiul acestuia, cel care o ajută în sezonul estival,  sunt foarte dezamăgiți de felul în care alea unii român să înțeleagă noțiunea de turism. Cei găzduiți la pensiune, au luat, ca ”amintire”, la plecare, printre altele, tacâmurile și prosoapele.

Edy Iorga, fiul regretatului cântăreț, a povestit pentru Impact.ro, despre paguba lăsată de turiștii, care, surpriză, nu-s deloc săraci, parcând în fața vilei mașini scumpe. Tânărul este șocat de ceea ce se întâmplă în vila familiei de la malul mării, singura sursă de venit a mamei lui.

”Turiștii ne-au furat furculițele și prosoapele, fură cam tot, mi-au luat și papirusurile cumpărate din Egipt, dar și telecomanda de la boxele performante”, a declarat acesta.

Edy a decis să dea jos de pe perete ”Discul de Aur”, obținut de tatăl lui: ”I-am zis mamei să nu mai lase la vedere ”Discul de Aur”, câștigat de tatăl meu cu trupa Compact. Nu de alta, dar mi-e teamă. Pentru noi are o mare valoare sentimentală, dar pentru un  hoț prost ar putea avea valoarea financiară, fiind convins că e chiar din aur, deși e dintr-un material ieftin”, a mai declarat el.

Recent, Paula Iorga, văduva lui Leo Iorga, a anunțat că va transforma locuința din Eforie Nord în casă memorială: ”Nu știu dacă vom face o casă memorială Leo Iorga, sunt foarte multe idei, încă nu am stabilit ceva anume. Oricum, pe pereți sunt deja poze cu tata, în toată casa sunt. Uite, pe astea nu le fură turiștii, le-o fi teamă sau mai au ceva respect”, a mai adăugat Edy Iorga