Evenimentul Zilei > International > Vacanță de coșmar la un resort din Marbella. Studente atacate, una din ele rănită la cap
Vacanță de coșmar la un resort din Marbella. Studente atacate, una din ele rănită la cap

Vacanță de coșmar la un resort din Marbella. Studente atacate, una din ele rănită la cap

Vacanță stricată pentru trei studente britanice venite la mare în Spania, după ce au fost atacate de un cuplu, la plajă.

Trei studente, Blessing Gundu, Rojeen Imanzadeh şi Rebecca Frisch, toate în vârstă de 20 de ani, se aflau la plajă, în incinta unui resort din Marbella, Spania. Una dintre fete, Rojeen, a ajuns la spital cu o rană severă în zona capului, scrie Ziarul românesc.

După câteva ore de plajă, fetele au decis să se mute pe cealaltă parte a piscinei pentru a avea parte de mai mult soare. Din neatenţie, a povestit Blessing, ar fi pus mâna pe şezlongul unei femei, dar l-a îndepărtat imediat când aceasta i-a cerut acest lucru. În acel moment, femeia, însoţită de partenerul ei, a cerut  personalului resortului ca cele trei tinere să fie date afară. A urmat apoi o ceartă între părţi, tinerele cerând explicaţii pentru motivul în urma căruia ar trebui să părăsească plaja, însă cuplul a început să devină violent.

 „Când ne-am ridicat au început să ţipe la noi. Femeia a aruncat o pernă spre mine, ala că, în mod firesc, am apucat perna şi i-am aruncat-o înapoi. Iubitul ei a văzut asta aşa că a luat o băutură şi a aruncat-o spre Rojeen. Evident, primul ei instinct a fost să-l stropească de asemenea, dar nu a apucat pentru că el a luat o sticlă goală de şampanie Moet şi a aruncat-o în capul lui Rojeen” a povestit Blessing.

Cu capul spart, vizită la spital

Nathalie Frisch, a postat pe Instagram o fotografie în care Rojeen plânge în timp ce sângele îi curge şiroaie pe tot corpul. Tânăra a trebuitsă facă mai multe vizite la spital pentru a i se curăţa şi coase rana.

„Cei doi implicaţi le-au abuzat verbal, apoi au aruncat cu perne şi băuturi în ele ca în final să arunce cu o sticlă de şampanie în capul lor. Niciun membru al personalului de la Nikki Beach Marbella nu le-a ajutat, în schimb au chemat poliţia, lăsând atacatorii să plece discret. Inacţiunea consecventă a resortului şi lipsa unei poziţii în urma acuzaţiilor sunt dezgustătoare” a scris Nathalie pe Instagram, potrivit Mirror, citat de observatornews.ro.

Însă un purtător de cuvânt al resortului Nikki Beach a avut altă versiune, declarând pentru The Sun:

„Proprietatea și personalul Nikki Beach sunt îngroziți că un astfel de incident a avut loc pe proprietatea noastră pe 23 iunie. Cea mai profundă simpatie a noastră se îndreaptă către victime. Suntem o companie mondială de familie cu sedii în 10 țări, unde interacționăm cu mai multe limbi, culturi și etnii în mod pașnic și cu respectarea tuturor drepturilor individuale. Nu acceptăm violența sau discriminarea de orice formă. Felicităm personalul nostru pentru modul rapid de acţiune care a permis capturarea promptă a persoanei responsabile. Suspectul a fost reținut, arestat şi rămâne în închisoare în acest moment. Ceea ce a avut loc pe 23 iunie este în totalitate împotriva valorilor companiei și misiunii noastre de a sărbători viaţa prin recunoştinţă, respect şi apreciere faţă de fiecare fiinţă umană”