Scandalul din USR Vrancea datează de mai multă vreme, fosta și actuala conducere lovindu-se la oase reciproc cu fiecare ocazie pe care o prind. De această dată, scânteia a fost o decizie a biroului județean de conducere de a suspenda din partid mai mulți membri. Reproșurile care le sunt aduse celor sancționați țin mai curând de teoria conspirației decât de activitatea unei organizații politice serioase.

Unul dintre cei vizați, Valentin Calciu (foto prim-plan) a arătat într-o postare pe Facebook că atât el cât și alți colegi de-ai săi sunt victime ale unor personaje care controlează USR Vrancea. Răbufnirea lui vine după ce, conducerea județeană a decis să decapiteze filiala din Focșani, principala din județ, suspendându-l chiar și pe candidtul desemnat la Primărie, un afacerist local, Liviu Macovei.

„Am fost suspendat din USR pentru că am mâncat mici îmbrăcat în tricoul cu «Dan Barna Președinte» și pentru că l-am blocat pe Facebook pe Președintele USR Vrancea, Mihăiță Lepădatu, pentru că i s-a părut porno poza fetiței mele de la botez! USR e fain, dar pentru cine?”, a arătat Valentin Calciu.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE

Te-ar putea interesa și: