Un instalator din Franța care pretinde a fi nepotul de bunic al lui Adolf Hitler va fi supus unui test de ADN pentru a determina, odată și pentru totdeauna, dacă este urmașul fostului dictator nazist.

Saliva lui Philippe Loret va fi testată prin compararea cu fragmentele de craniu și de maxilar care au aparținut, demult, dictatorului nazist. Bucățile de schelet sunt ținute într-un seif al KGB, la Moscova, conform The Sun.

Philippe Loret, purtând un chipiu nazist. Sursa FOTO: East2west news

Francezul este convins că tatăl său, Jean-Marie Loret, a fost fiul ilegitim al lui Hitler, conceput cu mult timp înainte ca Fuhrerul să preia controlul Germaniei. Instalatorul, în vârstă de 62 de ani, susține că bunica sa ar fi avut o aventură cu tânărul caporal Adolf Hitler, în anul 1916.

Postul de televiziune de stat NTV din Rusia a adus mostra de ADN a lui Loret în Moscova pentru a vedea dacă se potrivește cu ceea ce a mai rămas din dictator, urmând să fie făcută o comparație cu rămășițele obținute de armata fostului lider sovietic Iosif Stalin, la pătrunderea în buncărul din Berlin al dictatorului.

Tatăl lui Loret, într-un album de familie. Sursa FOTO: east2west news

„În mintea sa, Philippe Loret este sigur, chiar și fără test ADN, că este nepotul lui Hitler”, a spus un prezentator NTV.

Instalatorul nu vrea decât să afle adevărul, având în vedere că nu și-a cunoscut niciodată bunicul. El își amintelte că, atunci când era mic, tatăl lui l-a luat pe el, împreună cu cei șase frați ai lui, pentru a face o mărturisire. „Copii, am ceva să vă spun… Bunicul vostru este Adolf Hitler”.

Bunica francezului purta numele de Lobjoie și este femeia care apare într-unul din tablourile pictate de dictatorul nazist, purtând un batic și o cămașă și ținând o furcă în mână.