Evenimentul ZileiSportUnul dintre cei mai mari fotbaliști își bântuie fosta soție! Ce spune fostul model este înfiorător. FOTO

Unul dintre cei mai mari fotbaliști își bântuie fosta soție! Ce spune fostul model este înfiorător. FOTO

Unul dintre cei mai mari fotbaliști își bântuie fosta soție! Ce spune fostul model este înfiorător. FOTO
George Best a fost unul dintre marile talente ale fotbalului. Nord-irlandezul a cucerit Anglia și Europa cu Manchester United, câștigând Cupa Campionilor și Balonul de Aur la doar 22 de ani. În acest an George Best ar fi împlinit 76 de ani.

Unul dintre cei mai buni fotbaliști care au trăit vreodată, George Best ar fi astăzi o fantomă. Camere video ascunse „surprind fantoma lui George Best”. Fosta soție a lui George Best crede că spiritul fotbalistului ar putea fi în casa ei din Surrey.

Femeia a spus că a experimentat niște fenomene ciudate pe care nu şi le poate explica, cum ar fi dispariția unor obiecte din casă, şi multe alte ciudățenii care nu-i dau linişte.

Fosta soţie a marelui fotbalist. Cuplul a divorțat în 2005

George și Alex Best

De la moartea vedetei, acum 16 ani, modelul Alex a experimentat fenomene și întâmplări ciudate pe care nu le-a putut explica niciodată – obiecte care dispăreau din vedere doar pentru a reapărea în mijlocul unei încăperi multe luni mai târziu, mobilierul greu în mișcare, luminile pornind și oprindu-se din nou, iar televizorul se aprindea brusc fără interferențe umane.

„Sunt convinsă că spiritele au venit să-mi viziteze casa veche de 200 de ani. Cred că George ar fi unul dintre ele”

Într-adevăr, prima experiență înfricoșătoare a fost pe 3 decembrie 2005, după moartea vedetei la doar 59 de ani. „În ziua înmormântării lui George, eram cazată la un hotel din Belfast”, spune Alex. „Îmi amintesc că tocmai când ieșeam pe ușa hotelului, dușul s-a deschis singur”.

Hotărâtă să afle ce se întâmplă, Alex a apelat la ajutorul profesioniștilor paranormali de la Discovery care realizează TV Celebrity Help! Casa mea este bântuită. Și într-un moment uimitor surprins de cameră, o carte, de la sine, iese din spatele unui raft. Când se uită anchetatorul Barri Ghai, descoperă că este o biografie autorizată a lui George Best.

Alex a fost șocat când filmările realizare de  Discovery au arătat o carte în mișcare (foto)

Alex a fost șocat când filmările au arătat o carte în mișcare

„Nu cred că este o coincidență”, spune Alex, care împlinește 50 de ani în această lună. „Am atât de multe cărți pe raftul acela. Am cărți despre filme, antichități, toate autobiografii diferite și totuși cartea care a apărut a fost a lui George. Acel moment m-a făcut să cred cu adevărat că ar fi putut fi unul dintre spirite”.

Alex povestește că într-o zi a simţit  furnicături peste tot, ca și cum cineva stătea în spatele ei cu mâinile pe umeri: Am simțit o energie. Am simțit că îmi curg lacrimile în ochi.

Alex Best

Într-o altă zi, povestește fosta soţie: „M-am trezit cu un bufet uriaș și greu târât în ​​mijlocul camerei. Este atât de greu încât de fiecare dată când mai mutat prin acasă am apelat la oamenii să ajutate. Totuși, acum a fost târât din lateral în centrul camerei, cu adâncituri lăsate pe podea. A trebuit să-l sun pe tatăl meu să mă ajute să-l trag înapoi”, a mai povesti femeia, scrie Mirror.

 


Accesează: