Evenimentul Zilei > Actualitate > UNTOLD. Ultimele zvonuri. Ce mare cântăreț ar putea urca pe scena de la Cluj?
UNTOLD. Ultimele zvonuri. Ce mare cântăreț ar putea urca pe scena de la Cluj?

UNTOLD. Ultimele zvonuri. Ce mare cântăreț ar putea urca pe scena de la Cluj?

Festivalul UNTOLD a luat amploare de la an la an, iar în această vară, organizatorii vor să facă ceva nou, pentru zecile de mii de oameni care vor veni la concert.

În 5 ani, a devenit un brand local, național si internațional. UNTOLD atrage sute de mii de oameni în fiecare an, fermecați de conceptul inventat de Bogdan Buta, creatorul Untold. 

În ultimii ani, setul de artiști a fost unul generos și unic, dar organizatorii au simțit că în al cincelea an ar fi nevoie de o schimbare, de o îmbunătățire, mai ales că Electric Castle, un alt festival clujean „concurent”, a plusat anul acesta cu Limp Bizkit, iubita trupă americană de rap rock.

„Ei bine, am aflat de la o persoana apropiata de Bogdan Buta, ca acesta pregateste in secret o megalovitura pentru aceasta vara: un artist superpremium, indragit de un intreg mapamond”, scrie Ziardecluj.

Ar fi vorba despre Robbie Williams, cântăreț și compozitor englez, nominalizat la premiile Grammy, și câștigător al premiilor BRIT. Și-a început cariera ca membru al trupei Take That în 1990.