Universităţile daneze organizează, în parteneriat cu International Education Center Romania (IEC), sesiuni de admitere ce vor include testări la limba engleză pe 9 aprilie, ora 13.00, în trei oraşe: Iaşi, Cluj şi Bucureşti. Tinerii români interesaţi de studiile în strainatate, care nu deţin un certificat de limba engleză, se pot înscrie pentru a susţine această testare pe adresa [email protected]

Danemarca este o destinaţie de studiu care atrage tot mai multi studenţi internaţionali. Printre cele mai bine cotate în topurile globale, sistemul educaţional scandinav este absolut gratuit pentru studentii din UE. Materiile şi subiectele sunt concepute de către firme şi companii, de către potenţialii anagajatori, astfel încât studentul să aiba şanse sporite de angajare dupa absolvire.

Din portofoliul IEC fac parte reputate universitati daneze precum Aalborg University, Aarhus University, AU Herning, Business Academy Aarhus, DANIA Academy, University Northern Denmark (UCN), University of Southern Denmark, VIA University College, ZIBAT.

 

Te-ar putea interesa și: