Evenimentul Zilei > Actualitate > Unele mame nu-şi merită copiii. Ce fac anumite femei este oribil | GALERIE FOTO
Unele mame nu-şi merită copiii. Ce fac anumite femei este oribil | GALERIE FOTO

Unele mame nu-şi merită copiii. Ce fac anumite femei este oribil | GALERIE FOTO

Orice mamă poate confirma că nu este uşor să creşti un copil, dar atunci când o femeie face mai mult sau mai puţin conştient acte prin care pune sănătatea şi siguranţa unui copil mic poate fi periclitată, se poate spune că nu ştie să preţuiască la adevărata valoare minunea pe care a primit-o în dar de la viaţă.

Klyke.r a relizat publicat un set de imagini, in care unele femei care sunt mame sau sunt pe cale de a deveni par a nu conştientiza de fel că îşi pun în pericol copii, prin acte iresponsabile.

Din păcate sunt nenumărate cazurile în care bebeluşii devin obiect de amuzament sau când unele mame trec în plan secund nevoile copiilor lor, doar pentru a-şi satisface un moft. În plus, unele viitoare mame, uită că perioada în care poartă copilul în pântece este una vitală pentru dezvoltarea fătului, iar în această ecuaţie ţigările şi băutura sunt o alegere nefericită.

Din păcate, statisticile consemnează la rece nenumărate cazuri în care minorii sunt neglijaţi, abuzaţi sau abandonaţi. Fără a face un proces de intenţie, va prezentăm imaginile care oricum vorbesc de la sine.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: