Evenimentul Zilei > Actualitate > UNDE MERGEM. Kempes și Altar, concert de senzație, sâmbătă, în Quantic
UNDE MERGEM. Kempes și Altar, concert de senzație, sâmbătă, în Quantic

UNDE MERGEM. Kempes și Altar, concert de senzație, sâmbătă, în Quantic

Concert exploziv sâmbătă, 12 ianuarie, în clubul Quantic din Capitală unde Ovidiu Ioncu „Kempes”, una dintre vocile de aur ale rock-ului românesc, fondator și lider al trupei care-i poartă numele, va încânta publicul cu melodii care au făcut istorie în România.

Alături de îndrăgitul interpret, vor urca pe scenă și membrii trupei Altar, formația clujeană care s-a impus în muzica românească încă de la primele apariții live, câștigânduși renumele de una dintre cele mai prestigioase trupe rock din România. A lansat două EP-uri și cinci albume, a concertat cu succes în toată țara și a fost nominalizată și desemnată în repetate rânduri de către public și presa de specialitate drept cea mai bună trupă rock românească.

 Concertul va începe la ora 21.30. Prețul unui bilet este de 45 de lei și poate fi achiziționat, până vineri, prin rețelele iabilet.ro. Cei care vor să obțină un bilet chiar în ziua concertului, vor scoate din buzunar 60 de lei. Primul album Kempes a fost lansat în martie 2015.

Intitulat „Regăsire”, discul cuprinde opt piese, inclusiv single-urile „Sfinții pioși” și „Loc pustiu”. Trupa a lucrat pentru versuri cu Ștefan Dandu (autorul textelor hiturilor Cargo „Destin”, „Ielele”, „Ziua vrăjitoarelor”), dar și cu Florin Chilian și Dinu Olărașu.

 

Bosquito încinge atmosfera la Hard Rock Café

Mare paranghelie, mare, în Clubul Hard Rock Café din Capitală, vineri, 11 ianuarie, cu începere de la ora 22.30. Una dintre formațiile de top ale muzicii cu accente de rock latin, muzică țigănească și balcanică, Bosquito, va încinge atmosfera în acordurile unor melodii, gen „Bosquito”, „Hopa Hopa”, „Două mâini”, „Când îngerii pleacă”, „M-ai dat peste cap” sau „Tu ești iubita mea”, care au făcut senzație în anii 2006. Fondată de Radu Almășan în Brașov, la începutul anilor 2000, Bosquito a abordat un fusion de rock latin cu o gamă largă de influențe de la muzică țigănească, balcanică până la elemente simfonice și de hard rock. În perioada 2002 – 2006 a avut o serie lungă de piese care au ajuns pe prima poziție în topurile de specialitate din România. Prețul unui bilet pentru concertul care va debuta începând cu ora 22.30 variază între 54 de lei, acces general, cu loc la masă în sală sau în picioare, și 79 de lei, locuri VIP, la masă, în fața scenei.

 

A 4-a ediție Winter Night, în Fabrica

Cea de-a patra ediție Winter Night în Fabrica promite un show incendiar pe 12 ianuarie în clubul bucureștean. Cu începere de la ora 20.00, vor urca pe rând pe scenă unele dintre cele mai renumite trupe autohtone ale momentului. Membrii formațiilor DINUMBRĂ (București) sau ETHERIC (București) sunt pregătiți să electrizeze atmosfera și să ridice publicul în picioare. Un bilet, achiziționat înaintea spectacolului, costă 20 lei, iar unul procurat chiar în ziua showului ajunge la 30 lei de persoană.

 

Stand-up comedy cu Bordea, Micutzu & Bucălae

Show de zile mari vineri, 11 ianuarie, ora 21.00 la The Fool, în Capitală. Trupa de șoc a stand-up comedy-ului românesc, Bordea, Micutzu & Bucălae sunt pregătiți să îți ofere o seară pe cinste în care vei râde cu lacrimi. Biletele pot fi procurate prin punctele de vânzare ale rețelei iabilet. Biletele pot fi prezentate atât în format fizic (print) cât și în format digital (pe telefon).

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: