Îi veți recunoaște pe Ana Ciontea, Corina Moise, Ilona Brezoianu și Eliza Păuna, în rolul chivuțelor, Gavril Pătru, în rolul lui Lefter Popescu, Nicoleta Lefter, dna Popescu, sau pe Marius Manole, povestitor. „Poate fi redată demnitatea unui adjectiv? Da! Doar dacă respectivul cuvânt este lipit de numele lui Alexandru Dabija, de interpretarea lui Gavril Pătru sau dacă este pus să funcţioneze întrun decor realizat de Helmut Stürmer. Două loturi, spectacolul regizat de Alexandru Dabija, este senzaţional!”, a scris Cătălin Ştefănescu în „Dilema Veche”.

Pun pariu pe talent, finala

Mâine, 25 mai, de la ora 18.00, în Club Blue, are loc finala celei de-a doua ediții a celui mai mare eveniment dedicat liceenilor, „Pun pariu pe talent”.

Campionatul aduce în fața fanilor 20 dintre cei mai talentați elevi. Pe cel mai bun îl așteaptă un premiu important: contract muzical cu casa de discuri Mango Records.

Vor urmări show-ul și vor da note: Andrei Leonte, Liviu Hodor, Cristi Stanciu și Mircea Ecxarcu. Spectacolul va fi prezentat de: Andrei și Gabi. Printre surprizele pregătite de gazde se numără concertul susținut de câștigătorul X Factor, Andrei Leonte&Evelyne Vîlcu. Cei ce vor să le fie alături concurenților și să-și susțină liceul sunt așteptați în Club Blue din Regie.

Regal muzical în Capitală

Uniunea Compozitorilor şi Muzicologilor, în parteneriat cu Primăria Sectorului 1, organizează în perioada 24- 30 mai festivalul „Săptămâna Internaţională a Muzicii Noi”, un veritabil regal muzical pentru melomanii din Capitală. Festivalul din acest an va cuprinde peste 20 de evenimente muzicale: de la recitaluri solistice la concerte camerale, corale, simfonice și spectacole de operă.

Te-ar putea interesa și: