Evenimentul Zilei > Actualitate > Unde duce gelozia. O adolescentă a sărit dintr-o mașină în mers
Unde duce gelozia. O adolescentă a sărit dintr-o mașină în mers

Unde duce gelozia. O adolescentă a sărit dintr-o mașină în mers

O adolescentă din Botoșani, în vârstă de 17 ani, a sărit dintr-un autoturism aflat în mers după o ceartă cu iubitul, aflat la volan.

O adolescentă a sărit dintr-un autoturism în mers, după o ceartă  din gelozie, cu iubitul care se afla la volan. S-a întâmplat într-o localitate din județul Botoșani, conform informațiilor furnizate de poliție.

O adolescentă în vârstă de 17 ani a sărit dintr-un autoturism aflat în mers pe un drum comunal, a anunțat, marți, Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Botoșani. În cădere, adolescenta a suferit mai multe răni ușoare, conform sursei citate.

Conform purtătorului de cuvânt, tânăra a ales să sară din autoturism după ce s-a certat cu iubitul ei, aflat la volanul autoturismului. Pe fondul acestei dispute, mai ales că șoferul a refuzat să oprească la solicitarea ei, adolescenta a recurs la o măsură extremă. Ea s-a aruncat din mers, fără să ia în calcul faptul că ar putea fi rănită. A făcut-o când șoferul a încetinit pentru a vira într-o curbă. Fata a deschis portiera autoturismului şi s-a aruncat pe asfalt. Din fericire, maşina nu avea o viteză prea mare, iar şoferul a reuşit să evite să o calce cu roata din spate.

Ulterior, a sunat la numărul de urgență 112 și a solicitat intervenția unui echipaj de ambulanță și a poliției.

Adolescenta s-a aruncat din gelozie

Adolescenta din Botoșani, care a recurs la acest gest pe fondul unei crize de gelozie, a suferit răni uşoare în urma căderii. Drept urmare, ea a fost transportată cu o ambulanţă la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Mavromati”, din Botoșani.

„Pacienta a ajuns în serviciul de primiri urgenţe cu contuzii multiple la nivelul genunchiului stâng, hemitorace şi abdomen drept, precum şi antebraţ drept. Ca observaţie o comoţie cerebrală, în urma traumatismului cranian”, a precizat un medic din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă. Tânăra a fost supusă mai multor investigaţii de specialitate, care nu au scos în evidenţă, însă, niciun traumatism serios.

Tânărul era băut, la volan

Poliţiştii care au fost anunțați de incident și au ajuns în scurtă vreme la fața locului, au stabilit că şoferul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma măsurătorilor cu aparatul alcooltest, s-a stabilit că acesta avea o concentraţie alcoolică de 0,50 mg/l în aerul expirat.

„Un tânăr de 23 de ani din comuna Lunca este cercetat penal după ce, în timp ce conducea autoturismul pe DC 40 în localitatea Zlătunoaia, având pasageră pe locul din dreapta faţă o tânără de 17 ani, pe fondul unei discuţii in contradictoriu, ea a deschis portiera şi a sărit în afara autoturismului în timp ce acesta era în mişcare”, a afirmat Delia Nenişcu.

În prezent, tânărul este cercetat penal pentru conducere sub influenţa alcoolului, dar și pentru vătămare corporală din culpă.