Unde credeţi că s-a ghemuit un şarpe veninos? Imagini cum nu aţi mai văzut FOTO

Unde credeţi că s-a ghemuit un şarpe veninos? Imagini cum nu aţi mai văzut FOTO

O adolescentă a fost îngrozită când a descoperit un șarpe veninos care se ascundea în interiorul inhalatorului pentru astm. Adolescenta își aducea de la spălatoria Bli Bli, Queensland, Australia, hainele când a văzut șarpele negru cu burtă roșie strecurându-se.

Nu era sigură de unde a apărut, până când a observat că se înghesuise în interiorul inhalatorului său albastru. Din fericire, fata a chemat o echipă de captori de șerpi, care au reușit să-l prindă în siguranță.

Unde credeţi că s-a ghemuit un şarpe veninos? Imagini cu nu aţi mai văzut

Șerpii negri cu burtă roșie se găsesc frecvent pe coasta de est a Australiei și sunt cauza a mii de mușcături în fiecare an. Nu au fost înregistrate decese umane, dar veninul lor poate provoca simptome grave, inclusiv sângerări, vărsături, dureri abdominale, dureri de cap, diaree și slăbiciune sau durere musculară.

Ne puteți urmări și pe Google News

După descoperirea de ieri, Sunshine Coast Snake Catchers a scris pe Facebook: „Nu ai crede asta. Este o nebunie și suntem foarte norocoși că am reușit să găsim șarpele la timp.

Un șarpe negru cu burtă roșie a fost văzut în Maroubra lângă plimbarea de pe coastă.

Membrul echipei Stuart McKenzie a declarat pentru 9News: „Este unul dintre cele mai incredibile locuri în care am găsit vreodată un șarpe. Nu-mi puteam imagina că puteam să-l descoperi acolo. În timp ce șarpele era doar un minor, McKenzie a spus că ar fi putut să muşte  urâtă dacă ar fi fost speriat sau provocat.

El a adăugat: „Ei doar explorează, caută hrană în această perioadă a anului. Am găsit în tot felul de locuri. Recent, am avut un șarpe blocat în interiorul tubului unei uși glisante. Șerpii cu burtă roșie sunt originari din estul Australiei și se găsesc în mod obișnuit în păduri, mlaștini și unele zone urbane. De obicei cresc până la doi metri lungime și mănâncă în principal broaște, alte reptile, mici mamifere și pești, relatează Metro.uk.