Jennifer Aniston, una dintre cele mai sexy actrițe de la Hollywood, a decis să participe la o acțiune caritabilă, care vizează strângerea de fonduri pentru o organizație ce luptă împotriva COVID-19. Astfel, vedeta i s-a alăturat fotografului Mark Seliger, care a scos la licitație 25 de portrete ale unor oameni foarte cunoscuți.

Cel al lui Aniston este alb negru, realizat în 1995, atunci când actrița de la Hollywood era la începutul carierei și începea să se afirme în serialul Friends.

„Dragul meu prieten markseliger a făcut echipă cu radvocacy si christiesinc pentru a scoate la licitație 25 de portrete, inclusiv unul cu mine. 100% din vânzări merg către NAFClinics, o organizație care oferă teste de coronavirus și îngrijire medicală gratuite celor fără posibilități…Îți mulțumesc Mark pentru că mi-ai dat posibilitatea să fac parte din acest moment”, a scris Aniston.

Actrița a fost considerată una dintre cele mai sexy de la Hollywood și a fost căsătorită cu Brad Pitt în perioada 2000 – 2005. Ea nu s-a recăsătorit și, recent a povestit într-un interviu că a fost marcată în copilărie din cauza despărțirii părinților.

„Să vezi doi adulți că nu se comportă civilizat unul cu celălalt și să fii martor la anumite lucruri ale comportamentului uman, m-a făcut să mă gândesc: nu vreau să fac asta. Nu vreau să fiu asta. Nu vreau să experimentez sentimentul pe care îl am în corp acum. Nu vreau ca nimeni cu care intru în contact vreodată să simtă asta”, a spus actrița. Ea a completat: „Cred că vine de la faptul că am crescut într-o casă instabilă și asta m-a făcut să nu mă simt în siguranță”, a spus Aniston, vorbind despre comportamentul ei, care duce la respingerea fericirii și pozitivității.”

„Nu am devenit copilul model pe care ea și l-a dorit, fetița asta care doar voia să fie văzută și iubită de o mamă prea ocupată cu lucruri care chiar nu contau”, mai afirma Aniston într-un alt interviu, vorbind despre relația cu mama sa.