Evenimentul Zilei > Monden > Una dintre cele mai populare cântărețe din România a trecut printr-o perioadă de coșmar. 11 membri ai familiei s-au infectat
Una dintre cele mai populare cântărețe din România a trecut printr-o perioadă de coșmar. 11 membri ai familiei s-au infectat

Una dintre cele mai populare cântărețe din România a trecut printr-o perioadă de coșmar. 11 membri ai familiei s-au infectat

Au fost mari probleme în familia Elenei Gheorghe, după ce 11 persoane s-au infectat cu coronavirus și au avut nevoie de tratament, iar un caz a necesitat internare.

Elena Gheorghe s-a confruntat cu mari probleme de sănătate, în ultima vreme, din cauza pandemiei de coronavirus. Cântăreața , dar și alți membri ai familiei sale s-au infectat și au trecut prin momente dificile. Elena Gheorghe a povestit pe rețelele de socializare prin ce experiențe neplăcute a trecut.

Experiențele prin care a trecut familia Elenei Gheorghe după infectare

„Prima zi după 3 săptămâni când pot zâmbi cu adevărat… în tot acest timp am trecut prin toate stările, de la neputință la disperare, de la a acceptă tot ce ne e dat la o bucurie imensă că suntem toți bine! Familia mea, 11 membri, am avut Covid, unii cu simtome severe, alții medii iar ceilalți ușoare.

N-am fost în stare și nici nu am avut putere să postez nimic, eu am fost “asistență” de serviciu la mine acasă pentru 4 oameni dragi care aveau nevoie de medicamente, mâncare, sprijin 24/24, eram pe telefoane și cu ceilalți dar și cu medici, asistenți și va împărtășesc experiență mea pentru că sunt alături de toți cei care au trecut sau trec prin așa ceva și nu-s puțin din păcate, sunt f mulți”, a scris Elena Gheorghe pe Instagram.

„O minune a făcut să găsim un loc”

„Ne-am lovit de toate problemele sistemului sanitar care este blocat, nu mai sunt locuri în spitale și nu va spun asta pentru că am văzut la televizor ci pt că am sunat la fiecare spital în parte, la toate cunoștințele pe care le aveam că să găsesc un loc pentru un membru care nu mai putea fi tratat acasă, a fost jocul minții iar saturatia lui era din ce în ce mai mică.

După ore bune petrecute pe coridorul spitalului, a două oară căci prima a fost fără succes, o minune a făcut să găsim un loc… apoi pentru că nu răspundea la tratament a fost o cursa pe viață și pe moarte la propriu să găsim un medicament care nu se găsește în spitale, nici în farmacii, practic nicăieri în România (cel puțin la momentul acela)iar timpul era scurt trebuia găsit repede, asta ne-a epuizat psihic dar cu ajutorul Lui l-am găsit după 2 zile de căutări prin niște oameni minunați cărora le vom fi recunoscători mereu.

„Ne recuperăm fizic dar mai ales psihic”

Acum ne recuperăm fizic dar mai ales psihic pentru că n-a fost ușor dar mulțumim mereu că ne-a fost dat să întâlnim îngeri care au venit să ne salveze.

Mii de mulțumiri: doamnei dr Savu, dr Carciumaru,asistenților de la Spitalul Militari, dr Brotac, dr Grindei, asistentelor care au venit acasă să facă perfuzii, oamenilor care ne-au ajutat să găsim medicamentul, tuturor celor care au fost alături de noi, celor care s-au rugat pentru noi și bineînțeles celui de Sus pentru că El este cel care a făcut că totul să fie posibil.
Oameni dragi, nu vă dau sfaturi căci nu sunt specialist eu sunt”,a scris Elena Gheorghe

 

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: