Este cel mai bogat supermodel, dar trăieşte într-o casă mică, în Boston. În fiecare an, de Crăciun, se mută în casa ei din junglă. Vogue a numit-o "mama pământului". Deoarece de ceva vreme îi place în junglă. În ultimii ani a făcut o pasiune pentru inima junglei, alături de Tom Brady, soţul ei.

Dacă dai la o parte hainele

Gisele Bundchen nu înseamnă doar viaţă glam, plină de evenimente fashion, haine scumpe şi locaţii luxoase. Dacă dai la o parte hainele de designer, bijuteriile scumpe şi stralucirea din jurul ei, vezi o femeie extrem de altruistă, generoasă şi simplă.
Nu are o armata de asistenţi, ci doar pe mama şi pe sora ei geamana, care o ajută la diverse treburi casnice.
Gisele are o avere estimată la aproximativ 427 de milioane de dolari, potrivit revistei Forbes, care îi urmăreste veniturile începand din 2001. Cu toate acestea, top-modelul, care s-a situat pe locul al 56-lea în publicaţia Celebrity 100, nu a confirmat niciodată această sumă şi a susţinut că cifra a fost supraestimată.
Ea a explicat la începutul acestui an: “Este trist pentru ca oamenii care scriu lucrurile acestea nu au acces la conturile mele bancare”. “Este ok, câştig foarte bine, dar nu atât de mult pe cât spun ei”, a completat Gisele Bündchen. „Bine că mi-am găsit fericirea în junglă, acolo unde oamenii pătrund mai greu…”, subliniază Gisele cu subînţeles.