Evenimentul Zilei > Social > Una dintre cele mai cunoscute jurnaliste de la CNN a anunțat că are cancer. Mesaj transmis tuturor femeilor
Una dintre cele mai cunoscute jurnaliste de la CNN a anunțat că are cancer. Mesaj transmis tuturor femeilor

Una dintre cele mai cunoscute jurnaliste de la CNN a anunțat că are cancer. Mesaj transmis tuturor femeilor

Christiane Amanpour, jurnalistă care a făcut carieră după ce a transmis din multe zone de conflict, a anunțat, în direct la CNN, că are cancer ovarian.

Cunoscuta jurnalistă Christiane Amanpour, de la televiziunea americană CNN, are cancer. Ea a anunțat, luni seară, că se confruntă cu această mare problemă, căreia speră să îi facă față și să îi supraviețuiască.

Christiane Amanpour a anunțat că are cancer ovarian

Omul de televiziune are cancer ovarian, a suferit deja o intervenție chirurgicală și acum face chimioterapie. Christiane Amanpour a precizat că este optimistă în ceea ce privește șansele de vindecare.

„Am avut o intervenţie chirurgicală de succes şi acum fac chimioterapie pentru cel mai bun prognostic pe termen lung şi sunt încrezătoare”, a afirmat jurnalista, conform CNN.

Jurnalista, sfat pentru femeile care suferă din cauza acestui cancer

Născută la Londra, în 1958, Amanpour a devenit foarte cunoscută după ce a transmis ca reporter special din mai multe zone de conflict. În cadrul anunțului pe care l-a făcut, în direct, la televizor, ea a afirmat că acest cancer ovarian este extrem de frecvent și afectează „milioane de femei din întreaga lume”.

Jurnalista a mai precizat că se simte „foarte norocoasă să aibă asigurări de sănătate prin muncă şi doctori incredibili care mă tratează într-o ţară susţinută, desigur, de strălucitul NHS”. Spunând asta, s-a referit la National Health Service din Marea Britanie. De asemenea, Christiane Amanpour le-a mai sfătuit pe femei să se informeze despre această boală, să facă analize, să-şi asculte corpul şi să fie sigure că îngrijorările lor nu sunt respinse sau ignorate.

Este șefa Corespondenței Internaționale pentru televiziunea CNN

De origine engleză-iraniană. Amanpour este șefa Corespondenței Internaționale pentru CNN și gazda unei emisiuni de interviuri „Amanpour”, în fiecare noapte, la CNN International. Amanpour este, de asemenea, prezentatoarea rubricii de Afaceri Globale pentru ABC News. În anul 2013, s-a mutat din New York ca să trăiască în Londra împreună cu soțul ei, fost secretarul de stat adjunct James Rubin, și fiul lor adolescent.

 

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: