Evenimentul Zilei > Actualitate > Una din cele 5 motociclete Harley Davidson personalizate de Micutzu și Bordea poate fi a ta
Una din cele 5 motociclete Harley Davidson personalizate de Micutzu și Bordea poate fi a ta

Una din cele 5 motociclete Harley Davidson personalizate de Micutzu și Bordea poate fi a ta

Toamna aduce o nouă campanie promoțională cu totul inedită pe platforma de jocuri de cazino online Vlad Cazino. În premieră pentru o astfel de campanie, sunt oferite drept premii de top motociclete Harley Davidson. (P)

Și nu orice motociclete Harley Davidson, ci unele customizate chiar de către ambasadorii de brand ai Vlad Cazino, actorii de stand-up comedy Micutzu și Cătălin Bordea. Aceștia sunt prezenți mereu în acțiunile de marketing ale cazinoului online, fiind implicați activ inclusiv în crearea de conținut original, pentru divertisment de cea mai bună calitate.

Astfel, în perioada 4 octombrie – 25 noiembrie, amatorii de jocuri de noroc pot participa la cea mai nouă campanie Vlad Cazino, în cadrul căreia sunt oferite nu mai puțin de 5 motociclete Harley Davidson plus alte premii atractive. În fiecare săptămână de promoție, 150 de jucători norocoși împart fondul de premiere – 20.000 RON bani la cazino, 10.000 rotiri extra la slotul 20 Super Hot și 50 Vouchere Bingo.

Condițiile campaniei sunt simple, prezentate clar în secțiunea dedicată de pe vladcazino.ro. La Campania Harley Davidson Vlad Cazino este necesar ca orice client Vlad Cazino (nou sau existent) să opteze formal pentru participare după autentificarea pe platforma de joc.

Ulterior, fiecare rulaj de 30 RON la sloturile favorite, în Live Cazino sau la Bingo generează câte un tichet. Mai departe, fiecare tichet înseamnă o șansă la extragerea săptămânală, în cadrul căreia sunt oferite premiile în mod aleatoriu.

Se poate participa cu oricât de multe tichete la fiecare tragere la sorți săptămânală – rulaj mai mare, șanse mai mari la premii. Orice participant poate câștiga un singur premiu pe săptămână, dar poate avea șanse la fiecare extragere, dacă în săptămânile aferente tragerilor la sorți îndeplinește criteriul de rulaj la jocuri.

Toate tichetele sunt înscrise și în Marea Extragere de la finalul promoției, unde se acordă 3 motociclete Harley Davidson, customizate special de ambasadorii Vlad Cazino. Celelalte 2 motociclete Harley Davidson sunt oferite ca surpriză pe parcursul campaniei.

Sunt incluse în promoție toate jocurile cu mize pe bani reali – sloturi, mese de cazino, bingo. Extragerile celor 150 de premii săptămânale vor avea loc în fiecare vineri, din 08.10 până în 26.11 (8 extrageri săptămânale).

„Să participi e mega-simplu: trebuie doar să optezi și să joci minim 30 RON la sloturi, Live Cazino sau Bingo pentru a primi un tichet la extragerea săptămânală. În plus toate tichetele acumulate se iau în considerare Marea Extragere de la finalul promoției cu 3 motociclete Harley Davidson, customizate special de ambasadorii Vlad Cazino„, subliniază vampirul Vlad, personajul central al universului Vlad Cazino.

Clienții Vlad Cazino sunt deja obișnuiți cu astfel de campanii inedite, de-a lungul timpului având șansa de a câștiga premii speciale precum lingouri de aur, gadgeturi de top pentru acasă, pachete de festival la UNTOLD și celebrul VladMobil, o super mașină sport personalizată.

Vlad Cazino este unul dintre cele mai populare centre de divertisment online, oferind jocuri de cazino (inclusiv live casino), bingo, jackpot poker și chiar pariuri virtuale. Alături de Micutzu și Cătălin Bordea, Vlad Cazino a fost implicat extrem de activ și în cel mai important eveniment de divertisment al sezonului de vară în România – UNTOLD 2021, organizat la Cluj-Napoca.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.