Evenimentul Zilei > EVZ Special > Un Trump colosal: Cel mai Grandios discurs rostit vreodată!
Un Trump colosal: Cel mai Grandios discurs rostit vreodată!

Un Trump colosal: Cel mai Grandios discurs rostit vreodată!

Joi seara, pe 27 august 2020, la Casa Albă, Donald Trump a acceptat nominalizarea Republicană pentru un nou mandat. Cu acest prilej a rostit un discurs rarisim. Un discurs fabulos. Un discurs cum nu s-a mai auzit pe vreo scenă politică. Un discurs care resetează politica secolului XXI.

Cu ocazia Convenției Partidului Democrat, Joe Biden și partidul său au atacat în mai multe rânduri America numind-o tărâm al nedreptății rasiale, economice și sociale. Așa că în această seară vă pun o întrebare foarte simplă: cum poate Partidul Democrat să ceară să conducă țara noastră când el își pierde atâta timp sp o demoleze?

În viziunea retrogradă a Stângii, ei nu mai văd America drept cea mai liberă, cea mai dreptă și cea mai excepțională națiune de pe pământ. În loc de asta, ei o văd ca pe o țară rea, care trebuie pedepsită pentru păcatele ei.

Adversarii noștri spun că pentru voi mântuirea nu poate veni decât dacă le încredințați puterea. Este un imn obosit, pronunțat de toate mișcările represive din lume de-a lungul istoriei.

Însă, în această țară, nu se îndreptăm spre politicienii de carieră pentru a ne găsi salvarea. În America, nu ne îndreptăm către guven pentru a ne mântui sufletele – noi ne lăsăm în mâinile lui Dumnezeu Cel Atotputernic.

Joe Biden nu else salvatorul sufletului american – el este distrugătorul locurilor de muncă americane, iar dacă i se va da ocazia va fi distrugătorul măreției americane.

Timp de 47 de ani, Joe Biden a luat donațiile muncitorilor cu gulere albastre  le-a transmis îmbrățișări și bezele și le-a spus că le simte suferința, apoi a zburat înapoi la Washington și a votat pentru ca locurile lor de muncă să se mute în China și în alte țări îndepărtate.

Joe Biden și-a petrecut întreaga carieră să exporte visurile muncitorilor americani, să le delocalizeze locurile de muncă, să le deschidă frontierele și să le trimită fiii și fiicele să se bată în războaie străine fără sfârșit.

Acum patru ani, m-am prezentat în cursa prezidențială pentru că nu mai puteam asista la această trădare a țării noastre.

Nu mai puteam sta cu mâinile încrucișate în timp ce politicienii de carieră permiteau altor țări să profite de noi în domeniul comerțului, al frontierelor, al politicii externe și al apărării naționale.

Partenerii noștri din NATO, de exemplu, erau cu mult rămași în urmă în ce privește cheltuielile de apărare. Dar la insistențele mele puternice au acceptat să aloce cu 130 de miliarde de dolari mai mult pe an.

Această sumă va ajunge în cele din urmă la 400 de miliarde.

PAGINA ANTERIOARA CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: EVZ Special, International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: