Evenimentul Zilei > Social > Un tren care circula de la București la Botoșani a fost atacat cu pietre. O femeie a fost rănită. Foto
Un tren care circula de la București la Botoșani a fost atacat cu pietre. O femeie a fost rănită. Foto

Un tren care circula de la București la Botoșani a fost atacat cu pietre. O femeie a fost rănită. Foto

O femeie s-a ales cu tăieturi pe față după ce mai multe geamuri au fost sparte în urma atacului. Poliția îi caută acum pe cei care au aruncat cu bolovani. Un incident similar a avut loc în zona Banatului.

Călătorii unui tren care circula pe ruta București-Botoșani au trecut prin momente de groază. În zona localității Leorda, garnitura a fost atacată cu bobovani. O femeie a fost rănită de cioburile care au zburat prin tot vagonul.

O femeie a fost rănită

Incidentul s-a petrecut luni seara, imediat ce trenul a plecat din gara Leorda. Călătorii au povestit că au auzit cum mai multe geamuri s-au spart și s-au trezit cu bolovanii în vagon. O femeie a fost rănită de cioburi și s-a ales cu mai multe tăieturi la față. Martorii spun că femeia a avut mare noroc, deoatece boovanul a trecut la doar câțiva centrimetri de capul ei și a aterizat între scaune.

În tren se afla și regizorul Andrei Măjeri care a postat mai multe imagini pe rețelele sociale. „Credeați că nu se poate mai rău? Se poate. Niște nemernici au aruncat un bolovan în tren, aproape de Botoșani. Bolovanul a trecut la 20 de centrimetri de capul meu. O doamnă a fost rănită destul de grav“, a scris regizorul pe Facebook.

Pentru că niciun pasager nu a fost rănit grav, trenul nu a oprit și și-a continuat drumul până în gara Botoșani. Mai multe echipaje de poliție s-au deplasat în zona în care a avut loc atacul. Pentru că afară era noapte călătorii nu au văzut cine a aruncat cu pietre în geamuri.

Atac similar

Un atac similar a avut loc în trecut și în zona Banatului. Un tren al unei companii private, care circula pe ruta Sânnicolau Mare – Arad, a fost atacat cu pietre, în plină zi, în apropiere de Felnac.

Atunci, un pasager, care se afla în primul vagon a fost grav rănit. Unul dintre bolovani l-a lovit direct în cap, iar omul a început să sângereze abundent. Garnitura a oprit în câmp, iar controlorii au sunat la 112. Un echipaj al Ambulanței l-a preluat pe bărbatul rănit și l-a transportat la cel mai apropiat spital. Omul a avut nevoie de o intervenție chirurgicală pentru suturarea rănilor.

Polițiștii i-au identificat atunci pe autorii atacului, dar pentru că erau copii mai mici de 14 ani, nu au putut răspunde penal pentru faptele lor. Au spus atunci că totul a fost joacă și că nu s-au gândit că cineva ar putea fi rănit.

 

 

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: