Conform sursei citate, „după mai bine de un an, a ieșit la iveală prima dovadă a amantlâcului din lumea interlopă”, respectiv o fotografie în care aceasta apare în pat alături de alt bărbat.

De altfel, sunt arhicunoscite episoadele în care Ramona a stârnit războiul în interiorul celui mai temut clan din România când a plecat de acasă mai multe zile. Adrian Corduneanu, cunoscut în mediile de specialitate drept Beleaua se afla în închisoare la acel moment.

Aşa cum era şi firesc, a urmat o criza extremă de gelozie după ce a aflat că Diamantul roz îşi pierde din strălucire din cauza adulterului. Interlopul din Iaşi l-a suspectat chiar şi pe fratele său pe care îl acuza că i-a „corupt” soţia, fapt pentru care a jurat răzbunare. „Mă eliberez şi vă împuşc pe capete!”, sunt vorbele deja rămase celebre în lumea interlopilor.

„Potrivit informațiilor care au însoțit fotografia, instantaneul a fost realizat în perioada în care Ramona Corduneanu a susținut că a plecat/fugit în Anglia. Iar ”inculpatul” cu care s-a fotografiat goală în pat ar fi un tânăr din București, pe care l-ar fi cunoscut pe o aplicație de socializare, unde ”Diamantul Roz” era extrem de activă în perioada în care aștepta eliberarea soțului din închisoare”, mai arată sursa citată.

Faptele de „vitejie” ale Ramonei, femeie lăsată singură şi neconsolată, nu s-au oprit aici. D.A.S. a aflat că Ramona ar fi avut o escapade și cu un cunoscut membru al grupării „Giulesti”; astfel, femeie lui Corduneanu ar fi fugit de acasă pentru „Expres”, fratele afaceristului Sheriff, patronul unei renumite firme de taxi.

„Orice cuplu care nu se ceartă înseamnă că nu se iubește. Relația cu Adrian este una bună, așa a fost mereu. Suntem o familie fericită, având în vedere situația dată”, declarat Ramona Corduneanu în urmă cu ceva timp despre disputa din familie.

Amintim că Adrian Corduneanu a fost condamnat pentru șantaj în toamna anului 2017.