Un tată și-a bătut cu sadism fiul de doar șapte ani. Mama a asistat impasibilă la agresiune

Un tată și-a bătut cu sadism fiul de doar șapte ani. Mama a asistat impasibilă la agresiune

Un copil de numai șapte ani a fost bătut cu bestialitate de tată său chiar sub privirile mamei. Tatăl bătăuș a fost reținut pentru 24 de ore și urmează ca miercuri să fie dus în fața procurorilor care vor decide dacă se va cere arestarea sa pentru 30 de zile.

Un tată și-a bătut cu sadism fiul de doar șapte ani. Agresiunea s-a petrecut în luna ianuarie, în comuna suceveană Frumosu și a ieșit abia acum la iveală în baza unor imagini video care au circulat în ultimele zile pe internet.

Copil bătut cu sadism de propriul tată

Pe imagini se vede cum tatăl îl trântește pe băiat de pământ, și apoi îl lovește cu toată puterea de mai multe ori cu un lemn gros, fără a fi sensibilizat de țipetele disperate ale băiatului. Imaginea groaznică este întregită de mamă, care asistă impasibilă la agresiune.

Ne puteți urmări și pe Google News

În urma apariției imaginilor, polițiștii de la Frumosu și Câmpulung Moldovenesc au descins luni la locuința familiei, însoțiți și de cei de la Direcția de Protecție a Copilului și Asistență Socială Suceava. În familia respectivă trăiesc patru copii, băiatul în vârstă de 7 ani având trei frați, doi gemeni în vârstă de 14 ani și unul în vârstă de 15 ani.

După ce s-a constatat că în familie nu sunt condiții de creștere adecvată, în ciuda opoziției tatălui, toți cei patru copii au fost ridicați, alături de mamă, și duși într-un centru de ocrotire de la Gura Humorului. Aceștia vor rămâne acolo, sub supraveghere, în următoarea perioadă.

În primă fază, mama nu a vrut să colaboreze cu polițiștii. A declarat că nu își aduce aminte de acel incident și i-a negat chiar existența. Mama a refuzat în scris să depună orice sesizare cu privire la agresiune, astfel că nu s-au putut lua, cel puțin în primă fază, măsuri restrictive față de agresor.

Tatăl agresiv nu este la prima abatere

Potrivit monitorulsv.ro, tatăl agresor se numește Marius Matei. Acesta a ieșit din închisoare în 2019, unde a ispășit o pedeapsă de 8 ani de închisoare pentru viol asupra fiicei sale vitrege.

El a mai fost cercetat pentru o faptă similară în urmă cu mai mulţi ani, victima de atunci fiind o fetiţă în vârstă de 11 ani, o minoră dintr-o relaţie anterioară a soţiei sale. Numai că în acest caz anchetatorii nu au reuşit să strângă suficiente probe pentru a-l pune sub acuzare.