Evenimentul Zilei > Actualitate > Un tânăr necunoscut și-a câștigat o tristă notorietate pe TikTok după ce a fost condamnat la 24 de ani de închisoare
Un tânăr necunoscut și-a câștigat o tristă notorietate pe TikTok după ce a fost condamnat la 24 de ani de închisoare

Un tânăr necunoscut și-a câștigat o tristă notorietate pe TikTok după ce a fost condamnat la 24 de ani de închisoare

Un american a provocat un accident înfiorător, în 2018, și a devenit foarte popular în timpul procesului care s-a lăsat cu o condamnare de 24 de ani,

Cameron Herrin, un tânăr în vârstă de 21 de ani, condamnat la 24 de ani de închisoare după ce a omorât o tânără mamă şi pe copilul acesteia într-un accident, a devenit celebru pe rețeaua de socializare TikTok.

Și-a atras numeroși fani în timpul procesului și a devenit căutat pe TikTok

În anul 2018, Herrin a participat la o cursă ilegală de mașini, ce a avut loc în Tampa (Florida, Statele Unite ale Americii). Și a provocat un accident mortal, din cauza căruia și-au pierdut viața o femeie și copilul ei. În timpul procesului el a devenit foarte cunoscut, după ce mulți oameni care au urmărit cazul au postat imagini cu Cameron în fața juraților, în timp ce purta mască de protecție.

Mai multe femei, care au fost seduse de imaginile cu tânărul șofer au cerut ca el să primească o pedeapsă mai puțin aspră. Marile probleme cu legea i-au adus, pe de o parte și notorietate. Pentru că, în scurt timp, contul său de TikTok a atras nu mai puțin de 1,6 milioane de „urmăritori”.

Fapt care, bineînțeles, nu l-a ajutat din punct de vedere penal. El a fost condamnat de instanță la 24 de ani de închisoare. Atunci când a provocat accidentul cu urmări tragice, Cameron Herrin avea 18 ani și conducea un Ford Mustang. Într-un moment de inconștiență, s-a luat la întrecere cu un prieten şi, la o viteză de aproximativ 160 de km/h, a spulberat-o pe Jessica Reisinger-Raubenolt, o tânără mămică, dar şi pe fiica acesteia, Lilia, în vârstă de 1 an! Femeia şi fiica ei au murit pe loc, fără să mai aibă vreo șansă de supraviețuire.

A primit o condamnare pe care unii o consideră a fi prea aspră

Tânărul a fost arestat și a ajuns în fața instanței pentru a-și afla condamnarea. Familia victimelor a cerut pedeapsa maximă pentru Cameron, adică 30 de ani de închisoare. În cele din urmă el a primit 24 de ani de închisoare, pedeapsă care a fost considerată de mulţi dintre cei care i-au devenit fani tânărului drept mult prea aspră.

 

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: