Evenimentul Zilei > Social > Un tânăr din Mamaia plătește mamele cu 2.000 de lei pentru a-și omorî copiii. „Hai că faci altul, dă-l d…”. VIDEO
Un tânăr din Mamaia plătește mamele cu 2.000 de lei pentru a-și omorî copiii. „Hai că faci altul, dă-l d…”. VIDEO

Un tânăr din Mamaia plătește mamele cu 2.000 de lei pentru a-și omorî copiii. „Hai că faci altul, dă-l d…”. VIDEO

Imagini revoltătoare pe litoral. Un tânăr din Mamaia cere mai multor mame să-și omoare copiii în schimbul sumei de 2.000 de lei. Autoritățile s-au auto-sesizat și au deschis o anchetă, după ce tânărul a fost surprins aruncând și cu scaune și sticle de la balconul hotelului în care era cazat.

UPDATE: V.O., tânărul identificat de autorități după ce a cerut mai multor mame să-și omoare copiii și a aruncat cu scaune și sticle de la balconul camerei din hotelul în care era cazat, este luptător de MMA și patron al unui studio de videochat din București. Persoanele care l-au filmat pe V.O. în timpul acțiunilor sale au fost chiar prietenii acestuia.

Potrivit specialiștilor, în cazul de față, comportamentul tânărului ar fi specific sociopaților.

„Caracteristica generală ar fi că omul se duce spre sociopatie. Nu ţine cont de ceilalți, nu îi pasă, nu este interesat de ce se întâmplă în jurul lui şi doar îşi doreşte să-şi satisfacă plăcerile. De obicei, sociopaţii nu prea se schimbă. Regulile sociale, cumva costrângerea, un dosar penal într-o situaţie extremă, o lege pe care încălcat-o, îl poate readuce cumva în normalitatea socială pentru o perioadă de timp, doar că acel sociopat dacă mai are şi bani, dacă mai are şi posibilitate să uzeze de putere, va fi puţin mai dificil de readus într-o situaţie normală”, a spus psihologul Mirela Drăgan.

Autoritățile au cerut sprijinul martorilor evenimentelor în cadrul anchetei demarate. „Facem un apel la persoanele implicate de a oferi sprijin organelor de cercetare penală”, a transmis Andreea Iliescu, purtător de cuvânt IPJ Constanţa, potrivit Antena 3.

Știre inițială: Un tânăr este vizat de o anchetă, după ce a oprit mai multe femei pe stradă, în Mamaia, și s-a oferit să le plătească cu 2.000 de lei pentru a-și ucide copiii. V.O. a mai fost filmat de către internauți și în timp ce a aruncat cu scaune și sticle de la etajul unui imobil spre mașini și oameni care circulau pe stradă.

Un tânăr a cerut unor mame să-și omoare copiii pentru 2.000 de lei. „Hai că faci altul, dă-l d…”

Mai multe femei au fost oprite pe stradă, în Mamaia, de către un tânăr care le-a cerut acestora să-și omoare bebelușii pe care îi țineau în brațe. În schimb, bărbatul le-a spus că le va oferi 2.000 de lei. Individul a fost filmat chiar în mijlocul acțiunii: Îți dau 20 de milioane dacă îl omori. ”Cum să-l omor?”, întreabă femeia, care, încurcată, dă să zâmbească, după care se îndepărtează. ”Hai că faci altul, dă-l d…”, i-a replicat V.O.

Nimeni nu a depus plângere la poliție în acest sens, potrivit replicaonline. Autoritățile s-au auto-sesizat totuși, după ce pe internet au fost postate mai multe videoclipuri ce îl surprind pe tânăr în timp ce aruncă de la etajul imobilului în care era cazat cu scaune și sticle spre trecătorii de pe stradă, precum și spre mai multe mașini.

Imagini revoltătoare pe litoral. Acuzatul se laudă cu vânătăile iubitei

V.O. a mai fost surprins, în zona Allezzi Beach, aruncând de la balconul hotelului în care era cazat cu scaune și sticle într-o zonă unde erau parcate mai multe mașini. În teritoriu circulau și mai mulți oameni, printre care și două fete. Un alt băiat a fost agresat și umilit de către acuzat, ulterior acesta spărgându-i victimei ochelarii.

V.O.  s-a mai lăudat și cu vânătăile iubitei și explică ce obiecte de valoare deține: un apartament în valoare de 300.000 de euro, o super mașină și bani.

Tânărul a fost filmat atât pe timpul zilei, cât și pe timpul nopții.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: