Evenimentul Zilei > Social > Un tânăr a acuzat dureri atroce de stomac, după ce a băut un suc acidulat. A murit după câteva ore, la spital
Un tânăr a acuzat dureri atroce de stomac, după ce a băut un suc acidulat. A murit după câteva ore, la spital

Un tânăr a acuzat dureri atroce de stomac, după ce a băut un suc acidulat. A murit după câteva ore, la spital

O băutură acidulată consumată în doar câteva minute, i-a fost fatală unui tânăr în vârstă de 22 de ani, care a murit la spital, sub ochii medicilor.

Un tânăr din China, în vârstă de 22 de ani, a murit în condiții suspecte. El și-a găsit sfârșitul după ce a consumat o băutură acidulată, aflată într-o sticlă de 1,5 litri, în 10 minute. Ajuns la spital în stare gravă, el nu a mai putut să fie salvat de medici. Pentru că era foarte cald afară și îi era sete, bărbatul a băut foarte repede sucul respectiv, încercând astfel să se răcorească. La scurt timp, după aproximativ trei ore, el a acuzat dureri insuportabile de stomac.

Tânărul din China s-a simțit foarte rău la trei ore după ce s-a răcorit cu o băutură acidulată. Deși au încercat, medicii nu au mai putut să-i salveze viața.

Așa că a fost dus de urgență, la spital, cu o ambulanță. Pacientul nu suferea de diabet și nu avea nicio altă problemă medicală. O tomografie efectuată la scurt timp după internare a arătat faptul că acesta avea pneumatoză a venei porte.

Pneumatoza se caracterizează prin acumularea excesivă de gaze în pereții tractului digestiv, în timp ce vena portă duce sânge dinspre intestin spre ficat. Doctorii au explicat că din această cauză, ficatul nu primea suficient sânge și oxigen.

La un moment dat, se părea că a depășit pericolul, dar organismul a cedat

Specialiștii au încercat să elimine gazul din corpul bărbatului cu un anti-inflamatoare, care aveau rolul să ajute astfel ficatul pentru o bună funcționare. Astfel că, după aproape 12 ore, starea tânărului a devenit stabilă și se părea că va evolua înspre bine. Dar, după 18 ore mai târziu, acesta a încetat din viață.

Medicii au mai precizat că o asemenea acumulare de gaze în ficat reprezintă o situație foarte rar întâlnită. Pe de altă parte, au fost și doctori care au spus că moartea bărbatului a fost cauzată de rapiditatea cu care a consumat respectiva băutură acidulată.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: