Astfel, persoanele care au deficiențe de auz, ori suferă de surzenie nu pot avea acces la o bună parte din conţinutul portalului. Mai exact, Pornhub este chemat la „cremenal” de un bărbat pe nume Yaroslav Suras, care reproșează faptul că oamenii cu probleme de auz nu au acces la o bună parte din conținutul portalului din cauză că nu exista subtitrări.

„Înțelegem că Yaroslav Suras acționează Pornhub în instanță susținând că am fi împiedicat accesul surzilor și al persoanelor cu probleme de auz la videoclipurile noastre. Cu toate că de obicei nu comentăm cu privire la procesele aflate în instanță am vrea să profităm de această ocazie pentru a aminti că avem o secțiune dedicată subtitrărilor”, a comentat Corey Price, din partea Pornhub.

Suras a reclamat faptul că indivizii cu probleme de auz nu pot distinge conversaţiile multor înregistrări de pe site. Bărbatul susţine că a văzut o serie de videoclipuri în care n-a putut să înțeleagă ce se discută.

Reclamantul solicită site-ului pentru adulţi să fie preocupat de incluzivitate și să adauge subtitrări. Totodata, dorește să i se plătească daune morale.