Celebrul boxer a dezvăluit, recent, cât de iresponsabil și-a trăit viața. Și cum, practic, și-a irosit-o. A înțeles asta acum, când e bătrân. Toți banii pe care i-a făcut în timpul legendarei sale cariere, i-a cheltuit. De aceea e pregătit să boxeze din nou.

Pugilistul a dezvăluit că pe durata detenției a întreținut atât de multe relații intime încât era prea obosit să se antreneze. În anul 1992 Mike Tyson a fost condamnat la șase ani de închisoare pentru viol. A executat trei ani de pușcărie, timp în care a dus o viață de huzur.

”Făceam atât de mult sex încât era prea obosit să merg la sală și să mă antrenez. Stăteam în celulă toată ziua. Acum nu mai poți să ai relații intime cu femeile așa cum se întâmpla când eram tânăr. Ele fac asta pentru bani, iar eu nu știam. Atunci erau amuzante, dar acum când ești mai în vârstă nu mai sunt atât de distractive. Să întreții relații sexuale toată ziua nu mai amuzant, vrei bani, știi ce spun?!”, a declarat Mike Tyson într-un interviu acordat publicației The Sun.

Supranumit Iron Man, Tyson a renunțat la box în anul 2005. El a mai povestit cum și-a cheltuit, după acel moment, averea. ”Dădeam bani oamenilor pentru a întreține relații intime, petreceam cu toată lumea și făceam sex cu mamele, surorile, verișoarele lor. Făceam orgii. Am fost nebun. Eram atât de bolnav și nu știam că sunt așa. Am cumpărat multe mașini femeilor”, a mai declarat Tyson pentru sursa citată.

În prezent fostul campion de categorie grea a reînceput antrenamentele pentru că vrea să revină un ring. El pare să fi provocat luptători de pe tot globul, dar spune că fanii vor fi cu adevărat șocați atunci când va anunța în sfârșit cine va fi adversarul său. Până la meciul decisiv, Tyson continuă să-și țină în suspans fanii, prezentând clipuri care-i arată fizicul uimitor în timp ce se antrenează.