„Este incredibil! Sper să n-ajung pe la poliție ca instigator. De la postarea mea de dinainte, cea cu conacul-ruină de pe Kiseleff, a apărut asta in centrul Bucureștiului, la doi pași de guvern, pe bulevardul unde-și au sediul marile partide, la doi pași de guvern. Careva a avut curaj”, a scris Dan Negru în filmarea în care se vede mesajul scris cu spray pe gardul curţii în care s-a filmat „Enigma Otiliei”.

Filmarea poate fi văzută AICI.

Constatarea vine după ce anterior Dan Negru a spus că dacă ar avea curaj, ar scrie cu graffiti pe gardul casei de pe Kisseleff următorul mesaj: „Superficialitatea e o boală națională, de asta nu progresăm”.

Altfel, amintim că într-un interviu pentru revista CIAO, marea vedetă a Antenei 1, Dan Negru, a dezvăluit un amănunt mai puţin cunoscut despre familia sa, victimă a regimului comunist, care i-a deportat părinţii şi bunicii în Bărăgan, din cauza „originii nesănătoase”.

Totodată, veteranul Antenei 1 a vorbit despre planurile sale, dar şi despre schimbările pe care le-a sesizat de când România a fost atinsă de pandemia „exportată” de China.

În acelaşi timp, cel care a doborât recordurile de audienţă cu aproape orice emisiune sau show a realizat şi o analiză pe scurt a ultimelor mişcări de pe piaţa media.

Conform sursei citateDan Negru consideră că televiziunea cu formatele ei scumpe a fost afectată din cauza crizei generate de coronavirus.

De asemenea, Dan Negru a dezvăluit că pe măsură ce se apropie de 50 ani este din ce în ce mai tentat să predea ştafeta pe micile ecrane, unde s-a impus ca unul dintre cei mai prolifici prezentatori tv.

Cum arată planul de retragere pentru Dan Negru? Detalii AICI.