Evenimentul Zilei > Actualitate > Un star al muzicii a murit la vârsta de 28 de ani. Fanii sunt în stare de șoc
Un star al muzicii a murit la vârsta de 28 de ani. Fanii sunt în stare de șoc

Un star al muzicii a murit la vârsta de 28 de ani. Fanii sunt în stare de șoc

Un component al unei trupe populare din Asia a murit subit, la vârsta de 28 de ani.

Fanii muzicii K-pop sunt în stare de șoc, după ce a fost anunțat decesul star-ului Yohan, unul dintre componenții trupei de băieți TST. Acesta avea doar 28 de ani. Starul sud-coreean, al cărui nume real era Kim Jeong-hwan, a murit marți, anunțul fiind făcut de casa de discuri TST, KJ Entertaiment, și preluat de agențiile de știri. Cauza decesului său nu a fost dezvăluită.

„Suntem triști s- transmitem cele mai nefericite și întristante știri. Pe data de 16 iunie, membrul TST Yohan a părăsit această lume. Familia regretatului Yohan se află în prezent în doliu”, a anunțat ceoi de la KJ Music Entertainment.

 

View this post on Instagram

 

여행가고 싶다✈

A post shared by 김요한 (@yohanee0416) on

Se pare că Yohan s-a ridicat la faimă în 2015, după ce s-a alăturat grupului NOM. S-a alăturat apoi TST, cunoscut anterior drept Top Secret, doi ani mai târziu. Trupa a lansat în ianuarie cel mai recent album intitulat „Countdown”.
Pagina de Instagram a lui Yohan, precum și cea a trupei, este plină de comentarii ale fanilor care aduc tribut vedetei. În ultimele luni, mai multe staruri K-pop au murit. În noiembrie trecut, cântăreața și actrița sud-coreeană Goo Hara a fost găsită moartă la domiciliul ei din Seul. Avea 28 de ani.

Actorul coreean Cha In Ha a fost găsit mort la domiciliul său la 27 de ani în decembrie. Membru al grupului actoricesc, Surprise U, In Ha a fost cel mai cunoscut pentru serialele „The Banker” și „Love With Flaws”.

K-pop (abreviere de la Korean pop sau muzică pop coreeană) e un gen muzical originar in Coreea de Sud , caracterizat de mai multe stiluri muzicale – pop, muzică electronică, hip hop, rock, R&B. În ultimii ani a evoluat într-o mică subcultură între adolescenții și adulții tineri din Asia de Sud-Est și Centrală, concentrată în jurul trupelor și cântăreților genului. Potrivit revistei de muzică americană “Rolling Stone”, K-pop este un „amestec de modă muzică occidentală și de pop japonez“ și utilizează, repetitiv, uneori, cuvinte din limba engleză.“ K-pop «amestecă stiluri și combină rappinng-ul cu efecte vizuale și sonore impresionante“. potrivit Wikipedia.ro.