Evenimentul Zilei > Sport > Un sportiv român a scos la licitație telefonul și căștile pe care le-a primit după participarea la Jocurile Olimpice
Un sportiv român a scos la licitație telefonul și căștile pe care le-a primit după participarea la Jocurile Olimpice

Un sportiv român a scos la licitație telefonul și căștile pe care le-a primit după participarea la Jocurile Olimpice

Vlăduț Simionescu vrea să facă rost de bani pentru a ajuta judo-ul din zona natală. El a decis să renunțe la un cadou important primit după participarea la JO.

Un sportiv român care a participat la Jocurile Olimpice de la Tokyo încearcă să câștige niște bani, pentru a sprijini financiar disciplina în care s-a consacrat. Este vorba despre judoka Vlăduț Simionescu. El a anunțat că va scoate la licitație pachetul Samsung Tokyo 2020 Olympic edition, format din telefon, căşti şi alte accesorii, iar preţul de pornire este de 4.500 de lei. Licitaţia este în derulare 48 de ore, iar fondurile vor fi folosite pentru proiecte de dezvoltare a judo-ului în Iaşi şi zona rurală.

Licitație organizată de judoka Vlăduț Simionescu pentru ajutorarea disciplinei pe care o practică

„Am decis să scot la licitaţie acest set Samsung Tokyo 2020 Olympic edition, deoarece nu îl folosesc. Telefonul şi căştile au fost folosite de mine doar o săptămână, pe perioada desfăşurării Jocurilor Olimpice. Banii vor fi folosiţi de către Asociaţia Sportivă de Judo Simionescu pentru viitoarele proiecte de dezvoltare a judo-ului din Iaşi şi din zona rurală. Licitaţia începe de la 4500 lei şi va dura 48 ore!”, a fost anunțul făcut de judoka Vlăduț Simionescu.

Setul format din telefon S21 5G Olympic Edition cu husă, căşti cu husă şi încărcător a fost oferit fiecărui participant la JO de la Tokyo de către compania Samsung.

Gestul sportivului român a fost apreciat de scrimera Anamaria Popescu, care a salutat această inițiativă

În competiţia de judo de la Jocurile Olimpice, Vlăduţ Simionescu a susţinut două lupte, în primul tur trecând prin ippon de libianul Ali Omar, iar în optimi fiind învins de Yakiv Khammo (Ucraina).

Inițiativa sportivului român de a licita cadoul oferit tuturor participanţilor la Jocurile Olimpice de Vară de la Tokyo a fost primită cu entuziasm de vicecampioana olimpică la scrimă Ana Maria Popescu. „Minunată idee!”, a scris sportiva pe Facebook după a aflat despre decizia lui Vlăduț Simionescu, cel care renunță la un suvenir important legat de JO.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: