Evenimentul Zilei > International > Un șofer român a fost prins mort de beat la volanul camionului său în Germania
Un șofer român a fost prins mort de beat la volanul camionului său în Germania

Un șofer român a fost prins mort de beat la volanul camionului său în Germania

Un șofer român a fost găsit mort de beat la volanul camionului său. Totul s-a petrecut pe un drum din Germania.

Întâmplarea s-a petrecut pe 6 iunie 2021, în jurul orei 3:45. Un apel la serviciile de urgență anunța prezența unui camion cu remorcă parcat pe o stradă din satul Radlham, municipiul Treubach.

Dar în momentul când au sosit la fața locului, polițiștii au observat un camion parcat într-o stație de autobuz de lângă drumul principal. Deoarece au văzut că remorca ieșea aproximativ un metru și jumătate în stradă și nu avea pornite luminile, agenții au decis verificarea mașinii.

Șoferul, un român în vârstă de 48 de ani, a fost găsit dormind pe scaunul șoferului. Polițiștii au hotărât să facă un test al alcoolemiei. Rezultatul testului de alcool efectuat a relevat o valoare de 2,34 la mie. Permisul de conducere al bărbatului a fost eliminat provizoriu, iar acestuia i-a fost interzis să plece mai departe la drum, conform publicației stiridiaspora.ro.

Șoferul nu a fost singurul băut

Dar șoferul buclucaș nu a fost singurul cu chef de băut. Poliția din Austria Superioară a primit în noaptea sâmbătă spre duminică un apel de urgență prin care se semnala că un camion e parcat într-o stație de autobuz și semiremorca e un metru și jumătate pe carosabil, nesemnalizată, a informat portalul de știri Salzburg 24.
Pentru că și-a parcat semiremorca în Treubach (Braunau) fără să respecte vreo regulă de siguranță, polițiștii au trebuit să trezească un camionagiu. Șoferul a fost găsit dormind pe scaunul șoferului. Testul de alcool a arătat 2,34 alcool la mie.

Acum o săptămână, un șofer român cu 30.000 de litri de vin în cisternă, rupt de beat luni dimineața, a făcut prăpăd pe o stradă din Germania.
Românul, în vârstă de 54 de ani se afla pe Neustraße, în Hattenheim, în jurul orei 7 dimineața. Potrivit poliției, a deteriorat inițial un BMW parcat și mai multe schele montate lângă o casă. Cisterna a continuat călătoria la volanul cisternei pline cu peste 30.000 de litri de vin pe lângă pereții casei deteriorate. În acest timp a lovit un perete al altei proprietății, lămpi stradale, balustrada către primărie, zidul clădirii unui hotel și diferite plante ornamentale.
Norocul locuitorilor a fost că vehicolul a eșuat într-șanț, în apropierea zidului unei case, de unde șoferul de 54 de ani nu a mai putut ieși. Un test de alcool efectuat  a arătat că șoferul camionului avea o valoare de puțin sub 2,4 mg/litru alcool pur în aerul expirat . Camionul a fost tractat de autorități.

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: