Evenimentul Zilei > Actualitate > Un șofer care transporta elevi către școală a fost prins băut la volan. S-a ales cu dosar penal și permisul suspendat
Un șofer care transporta elevi către școală a fost prins băut la volan. S-a ales cu dosar penal și permisul suspendat

Un șofer care transporta elevi către școală a fost prins băut la volan. S-a ales cu dosar penal și permisul suspendat

În cadrul unei operațiuni ample declanșate de Poliția Rutieră, la nivel național, un șofer a fost prins sub influența băuturilor alcoolice, în timp ce transporta copii la școală.

Inconștiență la volan, din partea unui șofer profesionist. Este vorba despre un conducător auto care transporta elevi la școală, și a fost prins sub influența băuturilor alcoolice, joi dimineață, de Poliția Rutieră. S-a întâmplat lângă Cluj, iar șoferul a fost tras pe dreapta în cadrul unui control pe care oamenii legii îl efectuează la nivel național. Scopul este acela de-a întări siguranța transportului de persoane.

Șoferul care trebuia să transporte elevi la școală, în siguranță, s-a ales cu dosar penal. Avea o alcoolemie de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat

Astfel, după ce s-a suit băut la volan, șoferul respectiv s-a ales cu un dosar penal, întocmit de polițiștii de la Rutieră. În urma testării a reieșit o alcoolemie de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Miercuri, un șofer care a fost prin și el băut la volan, a declanșat un mare scandal după ce a fost dovedit sub influența băuturilor alcoolice de oamenii legi. Depistat cu o alcoolemie de 0,70 la mie în aerul pur respirat, bărbatul s-a opus imobilizării pe care încercau să o facă oamenii legii. Șoferul a fugit de la fața locului și s-a dus într-un bar. Polițiștii au plecat după șoferul recalcitrant. Scena s-a petrecut într-o localitate din județul Timiș.

Circă făcut de un șofer care a fost prins beat și a fugit de polițiști

Au urmat negocieri aprinse între cele două părți și discuții aprinse. Bărbatul i-a amenințat pe polițiști și și-a agravat astfel situația. Pe numele său a fost deschis un dosar penal. Bineînțeles, șoferul a rămas și fără permis de conducere.

Bă, mi-am luat o bere! Vezi că îți dau un cap în gură de nu te vezi! Ascultă-mă! Ia mâna de pe mine!
-Ia mâna de pe mine!
-Auzi vă bat pe amândoi acum!
-Gabi! Înrăutățești totul, mă, omule!
-Bă, dă-mi drumul că merg la mașină!

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.