Senatorul PNL Florin Cîţu a publicat, sâmbătă, lista cu planul de concedieri din sistem despre care spune că va fi demarat în nu mai mult de două săptămâni. „Dacă ești bugetar, află câți mai rămâneți la locul de muncă! (…) În ministere se pregătesc epurările anunțate de Teoorovici încă din noiembrie 2018", avertizează senatorul liberal.

„Liviu Dragnea îți pregătește armata de funcționari PSD-iști. Când îi plătești, îi controlezi. Urmează două rânduri de alegeri în 2019. Liviul Dragnea și omul Kremlinului ne spun că nu pot implementa programul de guvenare pentru că funcționarii, care nu fac politică (!!!), din ministere și agentii se opun.

Dragnea a luat hotărârea să păstreze, în afară de amante, rude și șoferii, numai pe cei care sunt loiali lui și PSD-ului. …rămân doar PSD-iștii”, susține Cîțu.

El a mai punctat faptul că „exact ca pe vremea lui Ceaușescu, în toate instituțiile deja există câte un șef politic din PSD.

Astăzi vă prezint în premieră tabelul cu numărul maxim de angajați din ministerele care astfel devin 100% PSD-iste.

Acesta este numărul maxim de posturi suportate integral de la bugetul de stat, așa cum au fost trimise de ordonatorii principali către Ministerul Finanțelor Publice”, afirmă Florin Cîţu, pe Facebook.

Cîţu citează şi o declaraţie a ministrului Finanţelor Eugen Teodorovici, de săptămâna trecută, în care acesta din urmă afirma că: „Noi am trimis deja către toate ministerele, toate agenţiile, colegii mei au primit şi au şi răspuns la solicitarea Ministerului de Finanţe vizavi de o situaţie clară pe tot ce înseamnă cheltuieli în zona respectivă, tot, inclusiv ce au dânşii în subordonare, coordonare sau sub autoritate, pentru a face o analiză la Finanţe. Până la final de iunie se face, pentru ca la prima rectificare să ţinem cont de aceste rezultate”.

Te-ar putea interesa și: