Anamaria Prodan s-a pozat goală sub așternuturi

În vârstă de 45 de ani, Anamaria Prodan se află în Cluj-Napoca, unde are invitații de onorat. Târziu în noapte, celebra impresară s-a fotografiat în timp ce era goală sub așternuturi și a făcut publică imaginea. Fanii au observat că încă nu apucase să se demacheze și purta mai multe lănțișoare la gât. Selfie-ul fierbinte a fost însoțit de un mesaj, potrivit cancan.ro

Aproape 5.000 de like-uri a primit vedeta la selfie-ul incendiar, dar și numeroase complimente.

“Minunata”, “Întotdeauna valorile se mențin în timp acolo unde sunt”, “Ești foarte frumoasă”, “Valorile sunt oamenii. Viitorul: copiii, așa cum suntem noi, așa vor fi și copiii noștrii”, “Întotdeauna dragostea nu moare niciodată. Forever love” sunt patru dintre mesajele postate de fanii vedetei.

După mulți ani în care s-a afișat cu celebrul “palmier”, soția lui Laurențiu Reghecampf și-a schimbat look-ul în primăvara anului trecut. În urmă cu câteva săptămâni, ea și-a reamintit de perioada în care purta acea coafură și a făcut public un colaj în care apar două fotografii: una cu “palmierul” cu care a stârnit o mulțime de discuții, alta, cu coafura din prezent.

Anamaria Prodan are trei copii

Anamaria Prodan Reghecampf este un agent FIFA, realizator TV şi fotomodel român. A activat ca preşedinte de club la CS Buftea în liga a doua, preşedinte de club la FC Snagov în liga a doua, preşedinte executiv la FC Universitatea Cluj şi manager general în Liga 1 la FC Gloria Bistriţa şi Concordia Chiajna. Celebra impresară are trei copii: Rebecca Dumitrescu, Sarah Dumitrescu şi Laurențiu Reghecampf Junior. În 2008, Anamaria Prodan s-a căsătorit cu Laurențiu Reghecampf.

 

 

Te-ar putea interesa și: