Evenimentul Zilei > Justitie > Un RUS MISTERIOS a fost ARESTAT pentru o fraudă de 36 de MILIOANE de EURO. Detalii INCREDIBILE | FOTO
Un RUS MISTERIOS a fost ARESTAT pentru o fraudă de 36 de MILIOANE de EURO. Detalii INCREDIBILE | FOTO

Un RUS MISTERIOS a fost ARESTAT pentru o fraudă de 36 de MILIOANE de EURO. Detalii INCREDIBILE | FOTO

Un cetățean din Rusia a fot arestat zilele trecute în Capitală după ce a fost dat în urmărire internațională de autoritățile de la Moscova. El este suspectat că a adus un prejudiciu statului rus de circa 36.000.000 de euro.

Potrivit flux24.ro, rusul Andrey Korolev a fost conectat o vreme la cercurile importante de la putere la Kremlin. El a fost arestat după o decizie a Curții de Apel București și urmează să se hotărască dacă va fi extrădat sau nu în Rusia.

 

Sursa citată arată că rusul a fost CEO al grupului Sintez Gruoup din Moscova. Acesta a fost implicat în afaceri imporntate privind sectorul energetic și avea un proiect de privatizare al sistemului de gaze naturale din Grecia și de creare a unei rețele în Balcani. Compania a fost înființată în 1989 cu sprijin venit din Statele Unite ale Americii

În 2013, Sintez Group a făcut o ofertă statului grec în valoare de 1.9 miliarde de euro pentru compania națională elenă de gaze, adică DEPA.

Totodată, Andrey Koroklev ar fi locuit în Pipera și ar avea cel puțin o firmă în România.

Rusul este acuzat de înșelăciune și abuz în serviciu de autoritățile de la Moscova.

Rusul a fost parlamentar și a făcut afaceri în domeniul artei, modei, cinematiografiei și uzicii. Astfel, se ridică niște semne de întrebare privind prezența lui în România și legăturile sale cu serviciile de la Moscova.

Foto: flux24.ro

 

Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: