O femeie bogată din Marea Britanie a fost înşelată de iubitul ei, un român cu 37 de ani mai tânăr. Christiane Shellard , în vârstă de 66 de ani, divorţată, l-a dat în judecată pe românul Cristian Mihalea, de 29 de ani, după ce i-a dat împrumut 750.000 de lire.

Iubita sa mult mai în vârstă a făcut plângere penală împotriva iubitului ei acuzându-l că i-a „spart” banii la jocuri de noroc.

Cristiane Shellard susţine că i-a dat 500.000 de lire pentru a cumpăra un apartament pe numele ei, unde el putea locui până când reuşea să plătească singur creditul ipotecar, şi alţi 160.000 de lire pentru a achita facturile medicale ale tatalui său bolnav.

Românul, în loc să folosească banii în scopul propus de iubita sa, i-a jucat la ruletă. De asemenea, Cristiane Shellared i-a dat bani şi pentru un Porsche Panamera, în jur de 68.000 de lire, dar şi multe ceasuri de lux.

Presa britanica l-a numit pe Cristian un „playboy musculos”.

De asemenea, din banii luaţi de la femeie, românul a cumpărat un ceas Audemars Piguet de 4.000 de lire şi un Mercedes GLS de 42.000 de lire pentru sora lui, Mirela.

„Karma este o c***a şi îl aşteapta”, a declarat Cristiane Shellard.

Romanul, care acum este patronul unui salon în Fulham, deschis pe numele surorii lui, a recunoscut că i-a spart banii fostei lui iubite. Judecatorul Nicolas Cooke i-a pus sechestru pe avere lui Cristian Mihalea, până când procurorii afla concret unde s-au dus banii femeii.

„Nu vei scapa basma-curata spunand ca ai cheltuit toti banii. Vom afla daca mai ai bani si unde sunt. Esti acuzat ca minti!”, i-a spus judecatorul românului, potrivit bzc.ro

Te-ar putea interesa și: