Evenimentul Zilei > Social > Un român din Franța se laudă cu viața din pușcărie. „Slugoii plătesc, o ducem regește.” Ce-a primit la masa de prânz
Un român din Franța se laudă cu viața din pușcărie. „Slugoii plătesc, o ducem regește.” Ce-a primit la masa de prânz

Un român din Franța se laudă cu viața din pușcărie. „Slugoii plătesc, o ducem regește.” Ce-a primit la masa de prânz

Un român condamnat în Franța pare că vrea să le facă în ciudă cetățenilor din țară. Aflat după gratii, George D. postează videoclipuri care au ajuns virale, în care relatează detalii despre condițiile din penitenciar. Condamnatul nu pare a fi deloc „pedepsit”.

George D., român condamnat în Franța la pușcărie, a devenit viral pe rețelele de socializare după ce a început să posteze materiale video în care le explică tuturor ce mâncare le aduce „Justiția” în fiecare zi și expune serviciile de care dispune după gratii. Individul a lansat și o serie de dedicații dușmanilor, declarându-se fan al lui Dani Mocanu.

Român condamnat în Franța se laudă cu viața din pușcărie. „Slugoii plătesc, noi o ducem regește!”

George D. are mii de urmăritori pe internet. Recent, a postat o filmare din închisoarea din Franța, unde stă închis în urma condamnării, în care explică ce bine o duce după gratii. Chiar condamnatul a mărturisit că o duce „regește”.

„Haideți să vă arăt ce ne-a adus Justiția la masă astăzi…”, își începe George D. videoclipurile, lăudându-se cu condițiile pușcăriașilor din Franța. Bărbatul și-a taxat și dușmanii, despre care spune că sunt invidioși: „Sunteți invidioși! Slugoii, pardon, contribuabilii ne plătesc, iar noi o ducem regește!”. Individul chiar îi îndeamnă uneori pe cei ce stau „cu mâna întinsă” să meargă în Franța, să „dea în cap și așa ajung în lux”, la pușcărie.

Mesaj pentru dușmani. Condamnatul le transmite melodiile lui Dani Mocanu

Condamnatul este fan Dani Mocanu, fapt dovedit de filmările în care, pe fundal, românul ascultă melodiile artistului. George D. dedică versurile lui Mocanu dușmanilor săi. „Avem țara plină de sifoane și de șmecheri care mor de foame/ Când te descurci te dă în primire/ Dă la gardă informații despre tine”, „Stau pe locul cu puterea, nu contează cum e vremea/ Eu trec prin foc și prin apă și nu mă las niciodată”, sunt doar câteva din versurile dedicate „fanilor”, potrivit republicaonline.

George D. a devenit viral pe o rețea de socializare după ce a început să posteze filmări în care prezintă condițiile dintr-o închisoare din Franța, unde a ajuns după ce a fost condamnat. Bărbatul și-a deschis cont în luna noiembrie a anului 2020 și de atunci este extrem de activ pe internet.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: